ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αποθέωση στην Πυλαία (video)

Αποθέωση στην Πυλαία (video)

Μοναδικές στιγμές «ασπρόμαυρης» αποθέωσης γνώρισαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατά την παρουσία τους στην Πυλαία για τον αγώνα μπάσκετ του Δικέφαλου του Βορρά με τον Ολυμπιακό. Οι Κυπελλούχοι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη χειροκροτήθηκαν και άκουσαν τον κόσμο της ομάδας να ζητά τίτλο και στο πρωτάθλημα.

Κρατώντας το Κύπελλο στα χέρια τους και με τον κόσμο όρθιο να τους αποθεώνει πραγματοποιήθηκε η είσοδος των «ασπρόμαυρων» στην Πυλαία λίγο πριν ξεκινήσει το ντέρμπι  του μπάσκετ ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης, οι παίκτες, αλλά και ο πρόεδρος του ΤΑΑ Γιώργος Ανδρέου έκαναν τον γύρο του θριάμβου στην Πυλαία, κέρδισαν την αναγνώριση όλων και χειροκροτήθηκαν όταν πήγαν στη μέση του γηπέδου και σήκωσαν ψηλά το Κύπελλο που κατέκτησαν στην Σύρο…

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ συνέχισαν την αποθέωση τραγουδώντας συνθήματα όπως το «ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, Κυπελλό» και «ΝάτοΙ- νάτοι, οι πρωταθλητές…».

Οι παίκτες δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται από τους φίλους των «ασπρόμαυρων», ενώ ο Γιώργος Ανδρέου δεν ξέχασε έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα καθώς του πήγε το Κύπελλο και όλοι οι παίκτες  βγήκαν φωτογραφία μαζί  του…

Νικητής στο γήπεδο, αλλά και στην ανθρωπιά ο ΠΑΟΚ που εκτός του Κυπέλλου κέρδισε και  τον κόσμο της ομάδας…

ΑΠΟΘΕΟΣΗ ΣΤΗ ΠΥΛΑΙΑ

andreou-filathlos-paok-2015