Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αρτακιανού : «Να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε»

Αρτακιανού : «Να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε»

Την ανανέωση της συνεργασίας του για τα επόμενα δύο χρόνια με την Μαριλένα Αρτακιανού ανακοίνωσε η Σαντορίνη που ξεκινά τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς με την παραμονή της 23χρονης λίμπερο στο νησί των Κυκλάδων…

Κάτοικος Σαντορίνης για δύο ακόμη χρόνια θα παραμείνει η Μαριλένα Αρτακιανού καθώς η νεαρή λίμπερο συμφώνησε με τις «κυανόλευκες» ανανεώνοντας την συνεργασίας της.

Η ομάδα των Κυκλάδων ανακοίνωσε την Θεσσαλονικιά λίμπερο και η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις μετά την συμφωνία τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη 2 χρόνια θα βρίσκομαι στην ομάδα της Σαντορίνης  η οποία τα 2 τελευταία χρόνια βρίσκεται στην ελίτ του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Ρουση και την Διοίκηση που δείχνουν εμπιστοσύνη ως προς το άτομο μου Και φυσικά δε θα μπορούσα να ξεχάσω τον κόσμο , τον 7ο παίχτη , τους φιλάθλους του νησιού που όλοι μαζί έχουν αγκαλιάσει αυτή την ομάδα και την έχουν στηρίξει!!

Εύχομαι η ομάδα της Σαντορίνης να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος καθώς και ο κόσμος που τη στηρίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα της!!».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

Το ΔΣ του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του για δύο ακόμα χρόνια με   την αθλήτρια Αρτακιανού Μαριαλένα. Ευχόμαστε στην αθλήτρια για την νέα αγωνιστική περίοδο υγεία και πολλές επιτυχίες  με την ομάδα μας.

Εκ του ΔΣ Α.Ο.ΘΗΡΑΣ