BEACH VOLLEY

Με ατραξιόν Σία-Μόνικα στη Μικρή Βίγλα

Με ατραξιόν Σία-Μόνικα στη Μικρή Βίγλα

Οι δύο αγαπημένες πρώην άσοι του Παναξιακού θα δώσουν με την παρουσία τους 29 και 30 Ιουλίου περισσότερη λάμψη στο 9ο ”Τουρνουά Beach Volley” της Μικρής Βίγλας, με τις εργασίες του ναξιώτικου θεσμού να μπαίνουν στην τελική τους ευθεία.

Αποστολή στη Νάξο: Ηλίας Παπαϊωάννου

Λίγο πριν εκπνεύσει η αποψινή προθεσμία της δήλωσης συμμετοχής των ομάδων, το αίτημα της πρώην αρχηγού του φιναλίστ του πρωταθλήματος, Σίας Τοτσίδου να αγωνιστεί ως δίδυμο με την Σλοβένα πρώην της συμπαίκτρια Μόνικα Πότοκαρ στο τουρνουά που διοργανώνει ο ΑΜΣ Φιλωτίου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Βασιλικής Κύλη, έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους διοργανωτές. Τα δύο κορίτσια, που είναι πολύ αγαπητά στο νησί, θα παίξουν όπως δήλωσε η Τοτσίδου στο Volleyplanet, «για να ενισχύσουμε αυτή την όμορφη προσπάθεια και να διασκεδάσουμε σε αυτή τη γιορτή του μπιτς βόλεϊ, μαζί με κάποια αγαπημένα μας πρόσωπα».

Για να προσθέσει χαμογελαστή: « Σε αντίθεση με τη Μόνικα, που στο παρελθόν αγωνίστηκε επαγγελματικά στην άμμο, εγώ δεν θα έλεγα πως είμαι… επαγγελματίας…» Πέρα όμως από το δίδυμο Τοτσίδου-Πότοκαρ, που θα αποτελέσει δικαιολογημένα την ατραξιόν της διοργάνωσης, δίνοντας για μια ακόμη χρονιά μία διεθνή νότα στο τουρνουά, δεν αποκλείεται μέχρι το πέρας της βραδιάς, να έχουμε και άλλες συμμετοχές-έκπληξη., πέρα από τα πολλά ευχάριστα happenings.

Άλλωστε ο ΑΜΣ Φιλωτίου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και το Σωματείο Επαγγελματιών Τουρισμού της Μικρής Βίγλας, με τη στήριξη τον χορηγών Hellenic Seaways και της ΕΑΣ Ναξου στοχεύουν σε μία ακόμη υψηλού επιπέδου διοργάνωση, μία πραγματική γιορτή του αθλήματος, τόσο για τους συμμετέχοντες, όσο και τους θεατές, που θα ζήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία, σε ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς.

Φυσικά δεν θα λείψουν ούτε φέτος οι… μουσικάρες του dj Ηλία Ορφανού, αλλά και η άψογη, όπως πάντα περιγραφή, του Φιλωτίτη δημοσιογράφου, Γιώργου Ρουσσάκη. Για όσους και όσες λοιπόν θέλουν να αποτελέσουν, μαζί με γνωστούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, για ένα ακόμη καλοκαίρι κομμάτι της “ζωντανής ιστορίας” ενός ακόμη σπουδαίου τουρνουά της άμμου, έχετε λίγες ώρες να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνώντας με την Υπεύθυνη του τουρνουά και γνωστή διαιτητή, Κατερίνα Μουστάκη στο τηλ. 6944849721.