ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Το χέρι του…Μίδα και τα χρωστούμενα της Στράντζαλη

hellas_omadiki_euro_2019

Χαμόγελα ευτυχίας και ικανοποίησης πλημμύρισαν τα «κυανόλευκα» αποδυτήρια μετά την τεράστια νίκη επί της Γαλλίας με την Κωνσταντίνα Βλαχάκη να μιλά για το χέρι της Όλγας Στράντζαλη, με την Θεσσαλονικιά ακραία την ίδια ώρα να δηλώνει χαρούμενη για την επιτυχία υπογραμμίζοντας πως χρώσταγε μια καλή εμφάνιση με την φανέλα της Εθνικής μας.

Η Όλγα Στράντζαλη αποτέλεσε την αποκάλυψη της αναμέτρησης κόντρα στην Γαλλία και με με την απόδοσή της φρόντισε να κλέψει την παράσταση και την Κωνσταντίνα Βλαχάκη να αποθεώσει το.. χέρι της.

«Το χέρι του…μίδα η Όλγα Στράντζαλη»

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στις «τρικολόρ» δήλωσε «Την νίκη σήμερα την έδωσε το χέρι του …μίδα που έχει η Όλγα Στράντζαλη (γέλια). Το θέλαμε τόσο πολύ, ήμασταν πάρα πολύ δεμένες και παλεύαμε για κάθε φάση. Όταν είδαμε ότι η Γαλλία νίκησε την Βουλγαρία σκεφτήκαμε στην αρχή ότι ίσως δεν μας συμφέρει, όμως ήταν η ευκαιρία που ψάχναμε για να δείξουμε ότι έχουμε και εμείς μεγάλες δυνατότητες και το καταλάβαμε και απέναντι στην Τουρκία χθες. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας την Φινλανδία, άλλος ένας “τελικός”. Αν παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση που παίξαμε σήμερα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είμαι πολύ χαρούμενη πραγματικά που είμαι μέλος της Εθνικής, είναι η πρώτη χρονιά που είμαι εδώ και είναι τέτοιο το κλίμα και τα συναισθήματα που δεν θέλω να τελειώσει ποτέ αυτή η εμπειρία».

Όλγα Στράντζαλη: «Χρωστούσα μια καλή εμφάνιση»

Η Στράντζαλη όπως τόνισε όφειλε μια καλή εμφάνιση με την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας και… ξεχρέωσε την κατάλληλη στιγμή κόντρα στην Γαλλία.

Η Θεσσαλονικιά ακραία αναφερόμενη στην ιστορική νίκη υπογράμμισε «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την νίκη, την θέλαμε πάρα πολύ. Ό,τι δοκιμάσαμε ήταν σωστό και μας βγήκαν όλα όσα είχαμε σχεδιάσει. Η Γαλλία είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την δυναμική της, αλλά εμείς την κάναμε να βγάλει αυτή την εικόνα. Έχουμε κάνει μία προετοιμασία δύο χρόνων για αυτή την στιγμή, δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά ήταν σίγουρα το πιο σημαντικό μέχρι τώρα. Χρωστούσα μία καλή εμφάνιση στην ομάδα, όμως όλα μου τα έκαναν ευκολότερα οι συμπαίκτριές μου».