Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ανδρεάδης

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ανδρεάδης

Τυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε ο Ανδρέας Ανδρεάδης. Ο  έμπειρος διεθνής κεντρικός του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε στο 3-4 του τέταρτου σετ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (1-3 ο δικέφαλος), όταν μετά από προσπάθεια για μπλοκ, προσγειώθηκε άσχημα και έμεινε στο έδαφος.

Μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρεσχέθηκαν, αποχώρησε υποβασταζόμενος από το κλειστό και στη συνέχεια πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες οι οποίες έδειξαν ότι εχει υποστεί διάστρεμμα.

Ο Ανδρεάδης θα υποβληθεί  αύριο σε μαγνητική, ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να διαπιστώσουν το βαθμό σοβαρότητας του διαστρέμματος που έχει,  με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για απουσία 2-3 εβδομάδων.

Μοιραία λοιπόν ο προπονητής του δικεφάλου, Γιάννης Καλμαζίδης, εκτός απο τον Γκόμεζ θα υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει την Τετάρτη στο “Νίκος Σαμαράς¨την Ορεστιάδα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, χωρίς  τον Ανδρέάδη  οποίος αύριο θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...