BEACH VOLLEY

Χρυσοί στα Καλάβρυτα Κοτσιλιάνος/Ιωαννίδης

Χρυσοί στα Καλάβρυτα Κοτσιλιάνος/Ιωαννίδης

Το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο στο Snow Volley κατέκτησαν στα Καλάβρυτα οι Κοτσιλιάνος/Ιωαννίδης καθώς στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης επικράτησαν 2-1 των Κογκαλίδη/Κλώνου…

Το χρυσό μετάλλιο που τους χαρίζει και το εισιτήριο προς τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πανηγύρισαν Κοτσιλιάνος και Ιωαννίδης στα Καλάβρυτα.

Στον τελικό, αν και βρέθηκαν πίσω στα σετ, Κοτσιλιάνος και Ιωαννίδης έκαναν την ανατροπή και νίκησαν με 2-1 (9-11, 11-7, 11-3) τους Κώστα Κογκαλίδη, Ηλία Κλώνο.

«Υπάρχει πολύ μεγάλη χαρά. Είναι το πρώτο τουρνουά snow volley στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που το κατέκτησα. Ήταν καινούρια εμπειρία για μένα, πάντα η πρώτη θέση είναι ευπρόσδεκτη. Το σημαντικό είναι ότι το άθλημα δείχνει ότι έχει δυναμική και ελπίζω να μεγαλώσει στην Ελλάδα. Ήταν πολύ όμορφο διήμερο στα Καλάβρυτα και συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης.

Στην Αυστρία το επίπεδο θα είναι τελείως διαφορετικό, δεν γνωρίζω πως θα είναι, παρόλα αυτά πάμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό και να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε όπως κάνουμε το τελευταίο διάστημα» σχολίασε ο Γιώργος Κοτσιλιάνος που μετά την άμμο, φτάνει στην κορυφή και στο χιόνι.

Ο συμπαίκτης του Παναγιώτης Ιωαννίδης τόνισε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ ακόμα περισσότερο γιατί είμαι μόλις 19 ετών και η πρώτη θέση μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω ακόμα πιο σκληρά. Στην Αυστρία θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να το ευχαριστηθούμε.

Το μόνο που θέλω είναι να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε μέρα και καθημερινά να μαθαίνω κάτι καινούργιο για να βελτιώνομαι. Ο Κοτσιλιάνος με έχει βοηθήσει πολύ τον τελευταίο καιρό και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Το σκηνικό στα Καλάβρυτα ήταν εντυπωσιακό, η διοργάνωση ήταν οργανωμένη, πέρασα πολύ ωραία και επιστρέφω στην Αθήνα για να συνεχίσω την προσπάθειά μου ακόμα πιο δυνατά».