ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χρίστηκε και επισήμως διεθνής ο Αγγελίδης

Χρίστηκε και επισήμως διεθνής ο Αγγελίδης

Και «με τη βούλα» μέλος της οικογένειας των Ευρωπαίων διαιτητών αποτελεί ο Χανιώτης ρέφερι και μέλος του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Κ, Νίκος Αγγελίδης.

Στο επίσημο έγγραφο που έλαβε ο ίδιος χθες από το Λουξεμβούργο και υπογράφουν ο Ιταλός πρόεδρος της Ευρωπαϊκή Επιτροπής διαιτησίας  της CEV και η Σέρβα Γραμματέας της ΕRC, Ζόριτσα Μπιέλιτς, στο πρόσωπο του Νίκου Αγγελίδη, αντανακλάται η ανοδική πορεία της ελληνικής διαιτησίας, που βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

diaititis_angelidis

«Είμαστε πολύ περήφανοι για το επίπεδο διαιτησίας που έχετε φτάσει τα τελευταία χρόνια και θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την άξια προαγωγή σας. Τώρα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να αντιπροσωπεύσετε την Ευρωπαϊκή οικογένεια διαιτητών στους διεθνείς αγώνες, προτού οριστείτε και σε αγώνες σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.
Είμαστε πεπεισμένοι  ότι αυτές οι νέες εμπειρίες θα σας επιτρέψουν να φτάσετε τη διεθνή σταδιοδρομία σας σε ένα άλλο, ανώτερο επίπεδο…” αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό έγγραφο.

Τα συγχαρητήρια στο διεθνές πλέον μέλος της, που πριν από λίγες μέρες βραβεύτηκε και στην κοπή της πίτας της Ε.Σ.ΠΕ.Κ,  εξέφρασε και το ΔΣ του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Κ. και του ευχήθηκε καλές διαιτησίες , με την ελπίδα ότι σύντομα θα ακολουθήσουν το Νίκο Αγγελίδη και άλλα μέλη του κρητικού Συνδέσμου.