ΔΙΕΘΝΗ

COVID19: Σε καραντίνα όλη η ομάδα της πολωνικής Τρεφλ Γκσταντ!

COVID19: Σε καραντίνα όλη η ομάδα της πολωνικής Τρεφλ Γκσταντ!

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ολόκληρος ο αθλητικός οργανισμός της πολωνικής Τρεφλ Γκσταντ, μετά από 14 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού!

Έντεκα αθλητές και τρία μέλη του προπονητικού τιμ βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό και βρίσκονται ήδη σε καραντίνα από την προηγούμενη εβδομάδα. Όσοι από την ομάδα ήρθαν σε επαφή μαζί τους εξετάστηκαν για covid19 και τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο η πολωνική ομάδα “έτρεχε” camp (φωτό) τόσο εντός σάλας, όσο και μπιτς βόλεϊ και δεν αποκλείεται κάπως έτσι να… ξεκίνησαν όλα!

trefl_camp1

Το πρώτο κρούσμα παρουσιάστηκε την προηγούμενη Παρασκευή 24/7 αλλά στη συνέχεια οι απαντήσεις από τα διαδοχικά τεστ που υποβλήθηκε η ομάδα αύξησαν τον αριθμό. Παράλληλα, εκτός από την ομάδα βόλεϊ προληπτικά εξετάστηκαν οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου αλλά και οι εργαζόμενοι του γηπέδου. Τα αποτελέσματα αυτά βγήκαν αρνητικά.

Όλοι οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο βρίσκονται στα σπίτια τους σε κατ οίκον περιορισμό και είναι καλά. Τα συμπτώματα που παρουσίασαν ήταν πυρετός, αδυναμία ή αίσθηση απώλειας γεύσης και οσμής. Στις 6 Αυγούστου το υπουργείο Υγείας θα πάρει εκ νέου δείγματα για τον SARS-CoV-2 και αν όλα πάνε καλά θα βγουν από την καραντίνα ώστε να επιστρέψουν στην προετοιμασία!

trefl_logo