ΔΙΕΘΝΗ

Δαλακούρας «κουπάτος» στη Γερμανία!

Δαλακούρας «κουπάτος» στη Γερμανία!

Ο Κώστας Δαακούρας είναι από χθες ο πρώτος εκ των δύο αδελφών, πρώην άσων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που έφεραν σπίτι τους στον Έβρο τίτλο πρωταθλήματος από το εξωτερικό, καθώς η ομάδα του, Μιτελντόιτσλαντ στέφθηκε πρωταθλήτρια του Βορρά της Α2 Ανδρών Γερμανίας, ενώ και ο Ανέστης διεκδικεί τον τίτλο της Αυστριακής Λίγκας με την Ποζογίλνιτσα.

Στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής, που έριξε την αυλαία του πρωταθλήματος οι “Πειρατές”, όπως είναι το παρατσούκλι των πρωταθλητών, επικράτησαν στην έδρα τους με 3-1 σετ της Σουτόρφ 09 και με συνολικά 66 βαθμούς και μόλις δύο ήττες η παρέα του Κώστα Δαλακούρα πανηγύρισε δίκαια την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στα σαλόνια της Bundesliga, δίνοντας το παράδειγμα στον αδελφό του.

dalakouras_mitteldeutschland

Πλέον το ενδιαφέρον της οικογένειας αλλά και των φίλων του Ανέστη Δαλακαούρα στρέφεται στο γειτονικό Μπλάιμπουργκ της Αυστρίας, όπου στους τελικούς των πλέι οφς του πρωταθλήματος η ομάδα του διεθνούς μας, AICH/DOB Ποζογίζλνιτσα ξεκίνησε με το αριστερό τη σειρά απέναντι στην Τιρόλ.

Στην πρεμιέρα των τελικών στο Μπλάιμπορυργκ η φιλοξενούμενη ομάδα του Ίνσμπρουκ εμφανίστηκε πολύ δυνατή και κατάφερε με 3-1 (25-22, 21-25, 25-17, 25-17) να πετύχει το πολύτιμο “break” που ενόψει του δεύτερου τελικού (11/4) στην έδρα της, της δίνει ένα σαφές προβάδισμα, καθώς ο τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες.

Foto: Wolfgang Kubak

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...