Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δεληκώστας: «Δεν κοιτάμε τι κάνει ο Ολυμπιακός αλλά τι κάνουμε εμείς»

Δεληκώστας: «Δεν κοιτάμε τι κάνει ο Ολυμπιακός αλλά τι κάνουμε εμείς»
Την βελτίωση της ομάδας του μετά το Γενάρη περιμένει να δει ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας χωρίς να κοιτάει τι κάνει ο Ολυμπιακός ενώ ο κεντρικός του Δικεφάλου Γιάννης Τακουρίδης στάθηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τονίζοντας πως πρέπει να υπάρχει στη μεγάλη κατηγορία.  Από την άλλη, ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος και ο διαγώνιος του Εθνικού Λάμπρος Πιτακο ύδης αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν.

 Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας είπε: «Ξεκούρασα τον Μάρσαλ γιατί από το καλοκαίρι αγωνίζεται χωρίς διακοπή και έπρεπε να ξεκουραστεί. Ατρωτος δε μας φαίνονταν ο Ολυμπιακός ούτε στην αρχή απλά εμείς παίζαμε με ελλείψεις. Δεν κοιτάμε τι κάνει ο Ολυμπιακός αλλά τι κάνουμε εμείς για να παίξουμε καλύτερα μετά το Γενάρη. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωθούν ο Τακουρίδης, ο Φιλίποβ και όλοι οι παίκτες. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στο τακτικό κομμάτι γιατί θα μας διευρύνει την οργάνωση του παιχνιδιού μας και των επιλογών στην τακτική. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Την ουκρανική ομάδα θα την δούμε μαζί με το δυνατό σταφ μου και θα την αναλύσουμε».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης είπε: «Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και δεν θέλω να πω πολλά για τη νίκη μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και του εύχομαι να μείνει στην κατηγορία γιατί σε αντίθεση με κάποια άλλα περίεργα πράγματα που έχουν ακουστεί ομάδες σαν την Αλεξανδρούπολη τις έχει ανάγκη η Volley League και πρέπει να είναι στην Volley League. Με τα νέα παιδιά που έχει και την ιστορία που έχει στο βόλεϊ ο Εθνικός πρέπει να συνεχίσει να είναι στην ίδια κατηγορία και να κάνει την ίδια δουλειά που έκανε στην κατηγορία και ελπίζω και καλύτερη».

Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος είπε: «Για το παιχνίδι δεν θα πω πολλά πράγματα. Τα παιδιά προσπαθούν να παίξουν όσο πιο ελεύθερα μπορούν και να είναι ανταγωνιστικοί σε ένα δύσκολο για αυτούς πρωτάθλημα. Είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Εθνικό. Περνάει μία μεγάλη περιπέτεια και πιστεύω πως μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγει και πιο δυνατός και πιο κερδισμένος. Τα παιδιά δίνουν ότι μπορούν και τους ευχαριστώ πολύ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Εχει εξαιρετική ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους που έχει θέσει».

Ο διαγώνιος του Εθνικού Λάμπρος Πιτακούδης δήλωσε: «Γνωρίζαμε πως και το σημερινό ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να κερδίσουμε ότι περισσότερο μπορούμε για την ομάδα και τους εαυτούς μας και πιστεύω πως τα καταφέραμε και σήμερα».