BEACH VOLLEY

Με το δεξί Νιώπας/Παπαδημητρίου και Μαναβή/Τσοπούλου

Με το δεξί Νιώπας/Παπαδημητρίου και Μαναβή/Τσοπούλου

Νικηφόρα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά της Ίου Νιώπας/Παπαδημητρίου καθώς επικράτησαν 2-0 των Λετονών Σμέντις/Ρέγκζα στο πλαίσιο του Β Ομίλου. Με το δεξί στον Μυλοπότα μπήκαν και οι Μαναβή/Τσοπούλου μετά το 2-1 επί των Νορβηγίδων Χάνσεν/Ζίλστρα…

Το πρώτο βήμα πρόκρισης προς την φάση των 12 πραγματοποίησαν στο μονάστερο τουρνουά της FIVB στην  Ίο Νιώπας/ Παπαδημητρίου και Μαναβή/Τσοπούλου.

Στον Β Όμιλο και το πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου οι Νιώπας /Παπαδημητρίου φρόντισαν να διαχειριστούν καλύτερα τον αέρα και με το 2-0 επί των Σμέντις/Ρέγκζα να πάρουν τη νίκη και να περιμένουν πλέον το μεσημέρι (13:10) τους Αυστρικούς Φριντλ/ Τρούμερ που νίκησαν 2-1 τους Άπελγκριν/ Άνερστεντ από την Σουηδία.

Ήττα για Τζιουμάκα/Κανέλλο

Για τον Α Όμιλο το πολύ καλό ξεκίνημα που πραγματοποίησαν οι Τζιουμάκας/Κανέλλος κόντρα στους Ρώσους  Σιβολάπ/ Γιαρτζούτκιν δεν είχε ανάλογη συνέχεια με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 2-1.

Το ελληνικό δίδυμο με το 21-17 έκανε το 1-0 δημιουργώντας προϋποθέσεις έκπληξης, ωστόσο οι Σιβολάπ/ Γιαρτζούτκιν ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους με το 21-13 και 15-11 έκαναν την ανατροπή.

Με το δεξί Μαναβή/Τσοπούλου

Νίκη στις λεπτομέρειες του ταϊ-μπρεϊκ πανηγύρισαν στον Μυλοπότα οι Μαναβή/Τσοπούλου.

Το δίδυμο της Εθνική μας ομάδας αν και αρκετά αγχωμένο επικράτησε 2-1 των Χάνσεν/ Ζίλστρα από τη Νορβηγία και απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης από τον Α Όμιλο.

Οι πρωταθλήτριες με το 21-11 προηγήθηκαν 1-0, οι Σκανδιναβές ισοφάρισαν σε 1-1 με το 21-18, αλλά στο τρίτο και καθοριστικό σετ οι Ελληνίδες με το 15-8 πανηγύρισαν τη νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για τις Μαναβή/Τσοπούλου στις 12:20 οι Αυστριακές αδερφές Ντορίνα Κλίνγκερ/Ρόνα Κλίνγκερ που νίκησαν 2-0 τις αδερφές Κριστίνα Τούριν/Σουζάνα Τούριν από την Σουηδία.

Δύσκολα για Σαριδάκη/Μυρίλλα

Αντίθετα Σαριδάκη/Μυρίλλα γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τις Τσέχες Κοτλάσοβα/ Ρέσοβα και τα πάντα θα κριθούν στον επόμενο αγώνα τους απέναντι στις Ολλανδές Ντρέσεν/ Μέρτενς (13:10).