ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Διακόσια παιδιά στο 1ο τουρνουά street volley στον Άγιο Στέφανο

Διακόσια παιδιά στο 1ο τουρνουά street volley στον Άγιο Στέφανο

Διακόσια παιδιά έπαιξαν στο 1ο τουρνουά street volley στον Άγιο Στέφανο στα οκτώ ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα διεξήχθη το Σάββατο 9/11.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο σύλλογος Α.Ο. Αγίου Στεφάνου σε συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. και από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, μαθητές και μαθήτριες από δέκα Δημοτικά σχολεία του Δήμου βρέθηκαν στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παίζοντας βόλεϊ.

Το 1ο τουρνουά Street Volley είναι κάτι καινούργιο για τη διοίκηση του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου που εκλέχθηκε τον Ιούλιο του 2019 και με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Μαστρονικόλα, ο σύλλογος έχει ξεκινήσει την δική του προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος. Την εκδήλωση στήριξε και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με την παρουσία του γενικού γραμματέα Νεκτάριου Χαλβατζή, του διευθυντή Περικλή Μπακοδήμου και του υπευθύνου ανάπτυξης Χρήστου Ντόζη.
Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά: Χρήστος Ντόζης (υπεύθυνος ανάπτυξης Ε.Ο.ΠΕ.), Νεκτάριος Χαλβατζής (γενικός γραμματέας Ε.Ο.ΠΕ.), Μιχάλης Χριστοδούλου (αντιπρόεδρος Α.Ο. Αγίου Στεφάνου), Μαρία Πετροπούλου (γενική γραμματέας Α.Ο. Αγίου Στεφάνου), Γιώργος Μαστρονικόλας (πρόεδρος Α.Ο. Αγίου Στεφάνου), Περικλής Μπακοδήμος (διευθυντής Ε.Ο.ΠΕ.).
Γιώργος Μαστρονικόλας (πρόεδρος Αγίου Στεφάνου): «Κίνητρο για το μέλλον»

Ο πρόεδρος του Αγίου Στεφάνου Γιώργος Μαστρονικόλας είπε: «Είναι ένα μεγάλο εγχείρημα με την συμμετοχή όλων των σχολείων του Δήμου Διονύσου. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας βοήθησαν στο να τα καταφέρουμε. Η εκδήλωση πήγε πολύ καλά με πολλά παιδιά και μας δίνει κίνητρο για ακόμα περισσότερα πράγματα στο μέλλον. Στον σύλλογο του Αγίου Στεφάνου γίνεται πολύ καλή δουλειά και θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Στη σημερινή μέρα πολλά παιδιά είναι όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι και εμείς έχουμε ως στόχο να τα βάλουμε στον αθλητισμό. Πριν δύο χρόνια που ήμουν μέλος στο διοικητικό συμβούλιο είχαμε κάνει μία ημερίδα αθλητισμού με παρόντες σπουδαίους αθλητές και τέτοιου είδους εκδηλώσεις θέλουμε να κάνουμε και στο μέλλον».