BETOSFAIRA

Δυνατές επιλογές

Δυνατές επιλογές

Στην Τουρκία συνεχίζονται τα play-off τόσο στις πρώτες θέσεις όσο και για τις θέσεις κατάταξης με τις επιλογές μας να είναι από εκεί ποντάροντας σε Ζιράατ και Μπουγιούκσεχίρ Μπελεντιέ…

Γαλατα-Ζιράατ

Αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 στην Τουρκία. Συνολικά θα γίνουν 6 αγωνιστικές και όποιος τερματίσει στην πέμπτη θέση θα βγει στο Τσάλεντζ καπ. Πλέον ο νούμερο ένα στόχος για την ποιοτική ομάδα της Ζιράατ είναι η πέμπτη θέση.

Αρκας-Μπουγιούκσεχίρ Μπελεντιέ

Πως τα φέρνει η ζωή Αρκάς και σήμερα παίζεις με την ομάδα που «σε έβαλε»  στα πλει οφ.. Θυμάστε όλοι λίγο πολύ το 2-3 που πιάσαμε πριν 10 μέρες όταν η Μπουγιούκσεχίρ Μπελεντιέ κέρδιζε με 2-1 την Αρκάς και στην συνέχεια έβαλε μέσα αναπληρωματικούς και η Αρκάς κέρδισε με 2-3 κι εμείς πληρωθήκαμε το 3,50!!!

Η Μπουγιούκσεχίρ Μπελεντιέ παίζει αυτήν την στιγμή εξαιρετικό βόλεϊ και είναι στην πρώτη θέση με 5 βαθμούς. Την πρώτη αγωνιστική κέρδισε την Χαλκμπανκ και χθες την Φενέρ με 3-0. Η Αρκάς κέρδισε δύσκολα την Φενέρ με 3-1 και έχασε 1-3 από την Χαλκμπανκ.

Το 2,20 στο διπλό είναι λάθος. Για μένα οι σωστές αποδόσεις είναι 2,20-1,61…Και επιστροφή χρωστούμενων να μην έχουμε στο σημερινό  παιχνίδι, η Μπουγιούκσεχίρ Μπελεντιέ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να κάνει σήμερα το 3 στα 3..Ολοι οι αγώνες γίνονται σε ουδέτερο γήπεδο.

Πρόταση

Γαλατα-Ζιράατ 2 (1.25)

Αρκας – Μπουγιούκσεχίρ Μπελεντιέ  2 (2,20)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.