BEACH VOLLEY

Δυνατές επιλογές

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. 4 δυνατές επιλογές ξεχωρίσαμε από το σημερινό πρόγραμμα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά…

Πορτογαλία / Βιάνα-Κάσα Πειξότο

Στα μπαράζ για το ποια ομάδα θα μείνει στην κατηγορία θα στηρίξουμε την σαφώς πιο έμπειρη και πιο ποιοτική ομάδα της Βιάνα. Στον πρώτο αγώνα κέρδισε 2-3 σετ και σήμερα με την νίκη της θα εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Πολωνία / Κόζλε-Σκρα

Θα πάμε δυνατά με τους πρωταθλητές Πολωνίας και σε έναν αγώνα do or die για την Κόζλε θα στηρίξουμε την παρέα του Sam Deroo… Στον πρώτο αγώνα έχασε η Κόζλε μέσα στην Σκρα με 3-0 25-23, 25-23, 26-24 και πλέον για να στεφθεί πρωταθλήτρια θα πρέπει να κερδίσει τα 2 παιχνίδια που θα διεξαχθούν μέσα στην έδρα της. Αν χάσει σήμερα με λίγα λόγια τότε ο τίτλος θα πάει στην Σκρα. Δύσκολο το έργο της Σκρα μέσα στο κάστρο της Κόζλε…

Κατάρ / Κατάρ-Αλ Αχλί

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ομάδα της Αλ Αχλί στον πρώτο ημιτελικό και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να κερδίσει με 1-3 σετ την φιλότιμη ομάδα του Κατάρ που αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό ακραίο και είχε με πρόβλημα στους κοιλιακούς τον πρώτο σκόρερ, Γιουσέφ Ογκλάφ. Η Αλ Αχλί για τους αγώνες του κυπέλλου ενισχύθηκε με τον Σλοβένο σταρ Τίνε Ούρναουτ και με βάση τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του Κατάρ αλλά και την προσθήκη του Ούρναουτ στην Αλ Αχλί δίνω ξεκάθαρο προβάδισμα στην Αλ Αχλί να κάνει το 2-0 στις νίκες και να περάσει στον τελικό του κυπέλλου.

Τσάμπιονς Λιγκ γυναίκες / Κονελιάνο-Βάκιφμπνακ

Στηρίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη που δεν είναι άλλη από την Βάκιφμπανκ. Ο Γκουιντέτι έχει δημιουργήσει μια dream team και δύσκολα μπορεί κάποια ομάδα να κοιτάξει στα μάτια την Βάκιφμπνακ. Σήμερα και στον πρώτο ημιτελικό για τον Τσάμπιονς Λιγκ στις γυναίκες η ομάδα της Βάκιφμπνακ έχει σαφέστατο προβάδισμα κόντρα στην Κονελιάνο. Να τονίσω ότι το Final 4 θα γίνει στην Ρουμανία.

Πρόταση 1

Βιάνα 1 (1,30)

Κόζλε 1 (1,50)

Κατάρ 2 (1,25)

Βάκιφμπνακ 2 (1,22)

Πρόταση 2

Κόζλε -1,5 σετ (2,00)

Βάκιφμπανκ -1,5 σετ (1,50)

Κατάρ -1,5 σετ (1,57)