ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Διπλή εκπροσώπηση και επιτυχία Μαυρομάτη

Διπλή εκπροσώπηση και επιτυχία Μαυρομάτη

«Φώνη» σε όλα τα επίπεδα θα έχει για την επόμενη τετραετία το ελληνικό βόλεϊ, καθώς ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης πέραν της εκλογής του στο διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (CEV) εξελέγη και στο διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βόλεϊ (FIVB).

Αν και τα φώτα όλα βρίσκονται πάνω στο νέο πρόεδρο της CEV, Αλεξάντερ Μπόριτς, σε ότι αφορά τη χώρα μας η επιτυχία για το ελληνικό βόλεϊ και τον Αχιλλέα Μαυρομάτη είναι μεγάλη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι γίνεται ο τρίτος Έλληνας μετά από τον Μιχάλη Μαστρανδρεά και τον Θεοφάνη Τσιόκρη που εκλέγεται στο ΔΣ της FIVB.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να πω λίγα λόγια σε όλους τους εκπροσώπους του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Εκ μέρους όλων των εκλεγμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλώνω ότι είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για το βόλεϊ με στόχο να φέρουμε νέο πνεύμα και ενέργεια. Επίσης θέλουμε να ενώσουμε όλα τα μέλη της CEV σε μιά κοινή ευρωπαϊκή οικογένεια του αθλήματος. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε χορηγίες και εμπορικές συνεργασίες και να προμοτάρουμε καλύτερα το βόλεϊ, να έρθουμε πιο κοντά στα μίντια και να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο άθλημά μας», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος της CEV, Μάρκο Μπόρισιτς

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε ότι α’ αντιπρόεδρος θα είναι ο Ιταλός Ρενάτο Αρένα, ταμίας ο Τούρκος Οζκάν Μουτλουγκίλ, ενώ την εκτελεστική επιτροπή συμπληρώνουν ο Σλοβάκος Λούμπορ Χαλάντα, ο Λεττονός Μάρις Πεκάλις, ο Ρώσσος Στάνισλαβ Σιεβτσιένκο, ο Εσθονός Χάννο Πέβκουρ, η τουρικής καταγωγής εκπρόσωπος του Λίχτενσταϊν Μπανού Τζιαν και η Σκωτσέζα Ανν Μάργκαρετ Φλέμινγκ.