Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δείπνο με… χαρακτήρα στην Σαντορίνη

Δείπνο με… χαρακτήρα στην Σαντορίνη

Πολύτιμες ανάσες από την σκληρή προετοιμασία αλλά και μία γεύση από εκλεκτή ιταλική κουζίνα, πριν από το κυρίως πιάτο της φετινής Α1 γυναικών  απόλαυσαν οι αθλήτριες του ΑΟ Θήρας στο τραπέζι που παρέθεσαν προς τιμήν του το Σαββατόβραδο οι ιδιοκτήτες γνωστού εστιατορίου του νησιού και χορηγοί της ομάδας.

ao thyras_deipno_character 2

Με θέα την γραφική Καλντέρα των Φηρών τα αδέλφια Νομικού και επιχειρηματίες του ιταλικού εστιατορίου «Character» Loungh Bar, Βάσω, Μανόλης και Γιώργος φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο στον όμορφο χώρο τους το «καμάρι του νησιού» και βοήθησαν παίκτριες, προπονητικό επιτελείο και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας να συσφίξουν τις σχέσεις τους.

character

Μέσα λοιπόν σε οικογενειακό κλίμα η γυναικεία ομάδα του Α.Ο Θήρας απόλαυσε τα πλούσια εδέσματα κα την υψηλού επιπέδου προσφορά υπηρεσιών των ιδιοκτητών αλλά και του προσωπικού του «Character» Loungh Bar, που στηρίζει μεταξύ άλλων χορηγών την φετινή προσπάθεια διάκρισης των κοριτσιών του Γιώργου Ρούση.

Μετά από αυτή την ξεχωριστή βραδιά το ΔΣ του νησιώτικου σωματείου ευχαρίστησε δημοσίως θερμά τα αδέλφια Νομικού για το δείπνο και την στήριξη.