Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το «ευχαριστώ» της Οικονομίδου στον ΠΑΟ

Το «ευχαριστώ» της Οικονομίδου στον ΠΑΟ

Η διεθνής διαγώνιος, Μαρία Οικονομίδου αποχαιρέτησε διαδικτυακά τον Παναθηναϊκό, ευχαριστώντας για τα δυο χρόνια όπου υπήρξε μέλος της ομάδας τη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τον προπονητή Κυριάκο Καμπερίδη και τις συμπαίκτριές της.

Η Οικονομίδου είχε πρόταση παραμονής στις «πράσινες» αλλά στη θέση της κεντρικής την οποία -ωστόσο- τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει αφού αγωνίζεται ως διαγώνια. Αυτός ήταν και ο ουσιαστικότερος λόγος που δεν τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό και οδεύει προς τον Πανναξιακό, παρόλο που είχε πρόταση και από ομάδα του εξωτερικού.

«Δύο χρόνια λοιπόν… με χαρές, λύπες, νίκες, ήττες, χαμόγελα, κλάματα… 2 γεμάτα χρόνια… μία άνοδος μίας ομάδας με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα… παιχνίδια που το σώμα μου με άφησε αλλά η ψυχή και η καρδιά μου ήταν ακόμη εκεί και πάλευαν μέσα σ’ αυτές τις γραμμές…! Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αυτά τα δύο χρόνια… τις συμπαίκτριές μου που έδιναν το 100% και δεν έσκυψαν το κεφάλι σε κανέναν αντίπαλο ποτέ!!! Δεν θα μπορούσα να αφήσω απ’ έξω όλους εσάς… τον κόσμο που μας στηρίξατε σε όλη την πορεία από την αρχή μέχρι το τέλος… που ποτέ δεν ένιωσα μόνη μέσα στο γήπεδο… που δείχνατε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας με την παρουσία σας!! Παναθηναϊκέ σε ευχαριστώ πολύ για όλα!! Εις το επανιδείν!» ανέφερε το μήνυμα της Οικονομίδου.