A2

«Έφυγε» στα 38 του χρόνια ο Κώστας Πατσιάς

«Έφυγε» στα 38 του χρόνια ο Κώστας Πατσιάς

Στο πένθος βύθισε την οικογένεια του βόλεϊ ο αδόκητος θάνατος του 38χρονου λίμπερο του ΑΣΑ  Έβρου Σουφλίου, Κώστας Πατσιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του Πατσιά οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, που υπέστη το απόγευμα της Δευτέρας.

Γεννημένος στο Σουφλί στις 17 Αυγούστου 1982 ο Κώστας Πατσιάς ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου, στα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε από το 1997-2018, ενώ τη σεζόν 2018-2019 κυνήγησε στην Α2 Κατηγορία Ανδρών την άνοδο στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ, ως παίκτης του Άθλου Ορεστιάδας.

Λόγω της ισχύς των μέτρων αντιμετώπισης για την εξάπλωση και διασπορά του κορονοϊού η κηδεία θα γίνει σε κλειστό κύκλο.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του πρώην «δικού» μας αθλητή Κωστή Πατσιά με τον οποίο είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Καλό παράδεισο φίλε Κωστή.

Μεταξύ των πολλών συλλυπητήριων μηνυμάτων στα social media συγκινητικός ήταν και ο αποχαιρετισμός του άσου του Παναθηναϊκού, Βασίλη Μούχλια σε σχετική του ανάρτηση για τον αδικοχαμένο αθλητή και φίλο του.

“Μακάρι όλοι να αγαπήσουν το βόλεϋ όπως εσύ… Καλό ταξίδι Κωστή………….”

Η συντακτική ομάδα του Volleyplanet εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωστή Πατσιά και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…


A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...