Α2 ΑΝΔΡΩΝ

«Άρωμα Ευρώπης» με Κολτσιάκη στον ΓΣ Κερατέας που ετοιμάζει «βαλίτσες» για Preleague!

«Άρωμα Ευρώπης» με Κολτσιάκη στον ΓΣ Κερατέας που ετοιμάζει «βαλίτσες» για Preleague!

Αίτηση για συμμετοχή στην Preleague ανδρών της σεζόν 2023-2024 κατέθεσε ο ΓΣ Κερατέας, του οποίου η φιλόδοξη διοίκηση φέτος βάζει ακόμη πιο “ψηλά τον πήχη”, ντύνοντας στα χρώματά” της ομάδας τον πρωταθλητή Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, Μάκη Κολτσιάκη!

Οι άνθρωποι του φιναλίστ της Α2 Ανδρών, παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις που “τρέχουν” στο τοπίο της Volleyleague και θέλουν να είναι πανέτοιμοι προκειμένου να εκμεταλλευτούν την παραμικρή ευκαιρία που θα τους δώσει το δικαίωμα να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της κατηγορίας, μετά την απώλεια της ανόδου στον τελικό της τελευταίας σεζόν.

Στην προσπάθεια αυτή ο σύλλογος των Μεσογείων εδω και λίγες ώρες έκανε την υπέρβαση με την απόκτηση του πολύπειρου ακραίου του Ολυμπιακού, Μάκη Κολτσιάκη , καθώς η πλευρά του αθλητή έδωσε τα χέρια με τον σύλλογο των Μεσογείων και “έντυσε” στα χρώματα τον 33χρονο κάτοχο του φετινού Ευρωπαϊκού τίτλου CEV CUP και πρωταθλητή Ελλάδας.

Παράλληλα με την απόκτηση του Κολτσιάκη η διοίκηση ανανέωσε τη συνεργασία της με τον έτερο ακραίο Πέτρο Κάλας, τον κεντρικό Λυκούργο Κουμανταρέα και τον διαγώνιο, Αλέξανδρο Σαμπάνη, ενώ απ0κτήθηκε από τον Πανιώνιο και ο ακραίος, Πέτρος Μαγγανάς.