Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έκλεισε και Πεντίδη ο Παναθηναϊκός

Έκλεισε και Πεντίδη ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Πεντίδης αποτελεί το 4ο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού την φετινή χρονιά, καθώς ο 25χρονος διεθνής κεντρικός συμφώνησε με τους «πράσινους» που συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό της νέας ομάδας.

Οι εκλογές στον Ερασιτέχνη δρομολόγησαν άμεσες εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού ο οποίος μετά τους Γιορντάνοφ, Ζήση και Πελεκούδα απέκτησε και τον Γιώργο Πεντίδη.

Ο 25χρονος διεθνής κεντρικός, ξεκίνησε το βόλεϊ στον Έβρο και τη Νέα Βύσσα από όπου κατάγεται, ωστόσο ανδρώθηκε στον ΑΟ Ορεστιάδας όπου αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2016.

Την περσινή χρονιά ο ύψους 2.05 Πεντίδης αγωνίστηκε στον Φοίνικα Σύρου και το φετινό καλοκαίρι ήταν στις επιλογές του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στην Εθνική ομάδα όπου ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της στην Κάρυστο εν όψει των Μεσογειακών Αγώνων.

Μάλιστα ο Πεντίδης είναι ο 10οςπαίκτης από τον Έβρο που φορά τα «πράσινα» του Παναθηναϊκού μετά τους Δημητριάδη Μάκη, Ναλμπάντη, Σαμαρά, Σιδηρόπουλο, Μπάεφ, Πέτρογλου, Κόβατς, Ανδρεάδη, Δημητριάδη Θωμά και Δαρίδη.