ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η έλλειψη ενέργειας και το παράσημο για την Σαντορίνη!

thira
Στην υπερπροσπάθεια του ημιτελικού που κόστισε σε ενέργεια για τον ΑΟ Θήρας στάθηκε ο κόουτς της νησιωτική ομάδας, Μπράνκο Γκάιτς ενώ η Μελίνα Εμμανουηλίδου τόνισε ότι η πρώτη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του θεσμού αποτελεί παράσημο για την Σαντορίνη.

Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Μπράνκο Γκάιτς στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας της ομάδας του μετά τον κουραστικό ημιτελικό κόντρα στον Πανναξιακό και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσοι συντέλεσαν στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

«Απόψε δεν είχαμε ενέργεια, αδειάσαμε από χθες. Είχαμε έναν σκληρό ημιτελικό και δεν είχαμε τη φρεσκάδα που απαιτείται για να παίξουμε κόντρα σε ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Νομίζω ότι το σετ που πήραμε είναι το μάξιμουμ που θα μπορούσε να πάρει σήμερα η ομάδα μου. Αν χθες δεν παίζαμε 5 σετ ίσως σήμερα να παίζαμε 5. Πρέπει να είσαι σε υψηλό επίπεδο κόντρα σε ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός, ομάδα με εμπειρία και τίτλους. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για το επίπεδο του τελικού. Η διοργάνωση ήταν σε υψηλό επίπεδο και αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελληνική ομοσπονδία».

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Παράσημο για τη Σαντορίνη»

«Μπήκαμε με την προϋπόθεση να κερδίσουμε το ματς αλλά δεν πιέσαμε τον Ολυμπιακό στα στοιχεία που θέλαμε. Ξεκινήσαμε με άγχος και λάθη και αν και είχαμε βελτίωση σε ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού μας δεν είχαμε διάρκεια. Πάντως η συμμετοχή της ομάδας για πρώτη φορά σε τελικό είναι παράσημο για τη Σαντορίνη. Νομίζω τα καλύτερα έρχονται για τον ΑΟ Θήρας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ