ΔΙΕΘΝΗ

«Εμφύλιος» τελικός Ν’ Γκαπέ-Ουρνάουτ στο Emir Cup (fotos)

«Εμφύλιος» τελικός Ν’ Γκαπέ-Ουρνάουτ στο Emir Cup (fotos)

Ιταλική φινέτσα σε “τζιαλομπλού” φόντο θα έχει στις 12 Μαϊου ο 26ος τελικός του Emir Cup στο Κατάρ, καθώς στο μεγάλο ραντεβού της “κούπας” θα βρεθούν αντιμέτωποι δύο συμπαίκτες από τη Μόντενα.

Στη διοργάνωση του Κατάρ ο Σλοβένος πρώην πρωταθλητής του Ολυμπιακού, Τίνε Ουρνάουτ με την Αλ Άχλι επικράτησε και στον δεύτερο ημιτελικό με 3-0 (25-19, 25-17, 25-17) σετ της Qatar Sports Club και με 2-0 νίκες στη σειρά έγινε η πρώτη φιναλίστ ομάδα στη μάχη της διεκδίκησης του τροπαίου.

Al_ahli_Urnaout

Το έργο ωστόσο της παρέας του Ουρνάουτ δεν θα είναι εύκολο, καθώς θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της κατόχου του τίτλου Αλ Ραγιάν, του Γάλλου συμπαίκτη του στη Μόντενα, Έρβιν Ν’ Γκαπέ και του Ολλανδού Niμίρ Αμπντέλ Αζίζ  της Μιλάνο, που όπως και στον πρώτο ημιτελικό με την Αλ Αράμπι χρειάστηκε να φτάσει σε 5 σετ για να ζευγαρώσει τελικά με 3-2 (25-21, 23-25, 25-22, 25-27, 15-13) σετ την πρόκρισή της στον τελικό.

al_rayan_n'gapeth

Έπειτα από ένα ακόμη δύσκολο ημιτελικό ο Γάλλος σουπερστάρ δήλωσε πανέτοιμος ενόψει του “εμφυλίου” με τον Σλοβένο συμπαίκτη του: ” Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε και περάσαμε στον τελικό. Παίξαμε δύο πολύ δύσκολους αγώνες εναντίον της Αλ Αράμπι και χαίρομαι για μένα και την ομάδα. Ελπίζω να κερδίσουμε τον τελικό. Με τον Τίνε (σ.σ. Ουρνάουτ) παίζουμε όλο το χρόνο μαζί, αλλά στον τελικό, θα είμαστε ενάντια ο ένας στον άλλο. Κατά κάποιο τρόπο, είναι μία νίκη για τη Μόνετνα (Whosover κερδίζει), αλλά ανυπομονώ για τον τελικό” υποστήριξε ο Ν’Γκαπέ που μίλησε και για την φετινή του εμπειρία στη Ντόχα.

emir_cup

“Ξέρω ότι τα μεγάλα αστέρια του αθλήματος έρχονται να παίξουν στο Κατάρ. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν ήρθα σε επαφή για να παίξω εδώ. Ξέρω ότι έχουν καλό επίπεδο εδώ και καλή νοοτροπία βόλεϊ. Έτσι αποφάσισα να έρθω και ελπίζω ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά….”

PICTURE: Anas Khalid

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...