ΔΙΕΘΝΗ

Είναι πολλά τα πετροδολάρια… Έρβιν (fot)!

Είναι πολλά τα πετροδολάρια… Έρβιν (fot)!

Για μια ακόμη χρονιά το Κύπελλο Εμίρη του Κατάρ απέκτησε άρωμα Champions League με την φετινή παρουσία κάποιων εκ των πιο ακριβοπληρωμένων άσων του παγκόσμιου βόλεϊ.

ngapeth_al_ahli

Οι εμίρηδες λοιπόν του Κατάρ απολαμβάνουν από τις 29 Απριλίου θέαμα υψηλού επιπέδου στην διοργάνωση, καθώς μέχρι τις 12 Μαϊου “νοίκιασαν” με το… αζημείωτο φυσικά, κάποια “διαμάντια” του φιλέ, με στόχο την ενίσχυση των ομάδων τους και τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό στα πλέι οφ του τουρνουά.

Ο Γάλλος σουπερστάρ της ιταλικής Μόντενα, Έρβιν Ν’ Γκαπέ λίγο πριν “ντυθεί” στα χρώματα της ρωσικής πρωταθλήτριας κόσμου, Ζενίτ Καζάν φιγουράρει στο ρόστερ Al Rayyan Club, που ήδη έχει πανηγυρίσει τέσσερις μεγάλους τίτλους στη φετινή σεζόν.

al_ahli_ngapeth

Ο Σλοβένος πρώην άσος του Ολυμπιακού και πρώην συμπαίκτης του Ν’ Γκαπέ στη Μόντενα, Τίνε Ουρνάουτ, υπέγραψε με την Al Ahli Club, ενώ ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του φετινού “καμπιονάτο”, ο διεθνής Ολλανδός, Νιμίρ Αμπντελ Αζίζ, για αυτές τις δύο εβδομάδες θα αγωνίζεται με την Al Arabi Club.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν στο “Emir Cup” είχε αγωνιστεί και ο “δικός μας” νυν άσος της πολωνικής Λούζνικα Μπίντγκοζ, Ζένια Γκόρτσανιουκ, όπου ως παίκτης της Αλ Σαντ είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον κορυφαίο ίσως παίκτη του πλανήτη, τον Κουβανο-Πολωνό Βιλφρέντο Λεόν.

zenia_gortsaniuk_leon