Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εμπειρίες και συμπεράσματα στην Πέργαμο

NEA VYSSA-ORESTIADAS-FILIKA-SMYRNI-2017

Με πολλές εμπειρίες, σπουδαίες παραστάσεις, αλλά και με την 4η θέση στις αποσκευές του επέστρεψε από την Πέργαμο της Σμύρνης και το 3ο Διεθνές τουρνουά ο ΑΟ Νέας Βύσσας.

Οι “κυανοκίτρινες” του Έβρου συμμετείχε για πρώτη φορά στο δυνατό τουρνουά που φιλοξένησε στην Πέργαμο η Ρότα θέλοντας να τεστάρει δυνάμεις και αντοχές.

Ο ΑΟ Νέας Βύσσας αντιμετώπισες τις Ντόγκα, Ρότα και Μπουγιούκσεχίρ γνωρίζοντας τρεις ήττες, ωστόσο η παρουσία της ομάδας ήταν αρκετά καλή απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερης δυναμικότητας με τον τεχνικό της ομάδας Τάσο Βλασακίδη να κρατά αρκετές σημειώσεις βγάζοντας θετικά αλλά και αρνητικά συμπεράσματα που θα βοηθήσουν στο μέλλον.

Αναφερόμενος στην παρουσία της Νέας Βύσσας στον τουρνουά της Περγάμου ο Τάσος Βλασακίδης δήλωσε “ Η ομάδα στο γήπεδο έδωσε τρία δυνατά παιχνίδια, με πολύ αξιόλογες ομάδες, από τα οποία θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, για να προχωρήσουμε στο υπόλοιπο μισό της προετοιμασίας μας. Είχαμε διαστήματα που παίξαμε πολύ ικανοποιητικά αλλά και αρκετά διαστήματα με αδυναμίες”.

Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε η Ντόγκα, αφήνοντας στην 2η την Μπουγιούκσεχίρ, ενώ 3η τερμάτισε η Ρότα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ