DARK ROOM

Ένας από τους «ήρωες» ο δικός μας Super Μάριο!

Ένας από τους «ήρωες» ο δικός μας Super Μάριο!

Η άλλη όψη του βόλεϊ είναι αυτή που συγκινεί και σε κάνει διπλά υπερήφανο. Έτσι αισθανθήκαμε και στην είδηση ότι ο Μάριος Γκιούρδας ήταν ένας από τους 50 πυροσβέστες που έσωσαν ζωές χτες στον Πειραιά.

Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής ήταν ανάμεσα στους πυροσβέστες που απεγκλώβισαν από την πολυκατοικία συνολικά εννέα άτομα μεταξύ των οποίων και έσωσαν στην κυριολεξία ένα μωρό μόλις τριών ετών. Από το ισόγειο της πενταώροφης πολυκατοικίας άρχισαν να βγαίνουν καπνοί και η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα.
Ο βαθμός δυσκολίας της κατάστασης της πυρκαγιάς ήταν πολύ μεγάλος αλλά το πυροσβεστικό σώμα πήρε άριστα τόσο στην αντίδραση όσο και στηδιάσωση.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ, Νίκος Τσιλιπουνιδάκης που βρέθηκε στο σημείο ανήρτησε βίντεο με τη διάσωση αλλά και μια φωτογραφία με τον «δικό μας» Μάριο Γκιούρδα και έγραψε: «Είναι τρεις. Από την ομάδα των Πενήντα πυροσβεστών που σήμερα έσωσαν 8 άτομα κ ένα βρέφος. Τιτάνες… Από τις στιγμές που αυτή η δουλειά δεν σε συνθλίβει αλλά σε γεμίζει περηφάνια και σε φέρνει κοντά σε ψυχάρες, Τιτάνες».

Πως να μην είμαστε υπερήφανοι λοιπόν όταν διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις και όταν ανάμεσα σε αυτούς τους «ήρωες» της καθημερινότητας είναι αθλητές σπουδαίοι όπως ο Μάριος Γκιούρδας ενώ αποτελούν και την καλύτερη απάντηση σε όσους κακόπιστους σπεύδουν να πουν για το πυροσβεστικό σώμα ότι είναι μόνο για διάσωση γάτας από τα δέντρα.

Και αξίζει να τα αναδεικνύουμε και αυτά, όταν ακούγονται διάφορα για αθλητές άλλων αθλημάτων που δεν είναι το ίδιο συνεπείς με τις υπηρεσίες τους…

pyrosvestiki_giourdas