DARK ROOM

Ενεπλάκη και εγκατέλειψε τροχαίο ο Νγκαπέθ!

Ενεπλάκη και εγκατέλειψε τροχαίο ο Νγκαπέθ!

Μπορεί στο τάραφλεξ να είναι εκ των κορυφαίων ακραίων παγκοσμίως, αλλά… έξω από αυτό δεν έχει καταφέρει να βρει… τις ισσοροπίες του. Ο λόγος για τον γάλλο διεθνή, Ερβίν Νγκαπέθ.

Εκκεντρικός, ράπερ, φασαριόζος είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που σίγουρα αποτελούν ιντριγκαδόρικα χαρακτηριστικά για έναν σούπερ σταρ. Κι αν όλοι πίστεψαν πως η επίθεση στον ελεγκτή του τρένου το καλοκαίρι που μας πέρασε επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να καθυστερήσει το δρομολόγιο για να το προλάβουν οι φίλοι του Ερβίν ήταν το τελευταίο… κρούσμα, ήρθε η αποκάλυψη της εμπλοκής του σε σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής για να «παγώσει» τις οικογένειες των τραυματιών, τον ίδιο, τους φίλους του αθλήματος αλλά και της Μόντενα.

Κι αν από τη γαλλική δικαιοσύνη και τον ελεγκτή γλιτώσει (εκκρεμεί η δίκη), τα πράγματα περιπλέκονται επί ιταλικού εδάφους αφού τα στοιχεία δεν είναι με το μέρος του 26χρονου ακραίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Πέμπτη προς Παρασκευή βράδυ κι ενώ η αποστολή της Μόντενα είχε επιστρέψει από τη Λιουμπλιάνα όπου αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Νγκαπέθ ενεπλάκη σε τροχαίο στην περιοχή της Ρέτζιο Εμίλια. Κατά τη σύγκρουση ο απολογισμός ήταν τρεις τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Το… κακό συνεχίστηκε αφού ο Γάλλος όχι μόνο προκάλεσε το τροχαίο αλλά εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος. Στον αγώνα της Κυριακής δεν αγωνίστηκε με τη Μόντενα να αναφέρει ότι «είναι στην Γαλλία για προσωπικούς λόγους…» για να έρθει η Δευτέρα και ο ίδιος να παρουσιαστεί και να αναλάβει όλη την ευθύνη ενώπιον του εισαγελλέα.

«Είμαι σοκαρισμένος γι’ αυτό που προκάλεσα σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, ζητώ συγνώμη κι εύχομαι να αναρρώσουν όλοι γρήγορα. Απολογούμαι στους ανθρώπους που τραυμάτισα και στις οικογένειες τους, στον σύλλογο και στους συμπαίκτες μου. Ζητώ πραγματικά συγνώμη», ήταν η γραπτή δήλωση του Γάλλου.

Εκτός… Μόντενα προσωρινά

Η ιταλική Μόντενα τοποθετήθηκε επίσης με γραπτή δήλωση, ανακοινώνοντας ότι θέτει τον παίκτη της προσωρινά εκτός ομάδας: «Υπό το φως των εξελίξεων που εμπλέκουν τον αθλητή μας Ερβίν Νγκαπέθ σε τροχαίο ατύχημα, θέλουμε να εκφράσουμε την υποστήριξη μας στους τραυματίες και τις οικογένειες τους. Η παραδοχή από την πλευρά του Ερβίν της ευθύνης του είναι πολύ σημαντική για την εταιρία μας γιατί συμβαδίζει με τις αρχές της ομάδας αλλά και του αθλήματος γενικότερα. Γι’ αυτό το λόγο η Μόντενα αποφάσισε να θέσει τον αθλητή προσωρινά εκτός ομάδας».