ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ενήμερες και στη Βούλα για το «Protect Integrity»

Ενήμερες και στη Βούλα για το «Protect Integrity»

Η Α.Σ.ΠΕ.Θέτις Βούλας ήταν την Τρίτη 7 Νοεμβρίου η πρώτη από τις τρεις νεοφώτιστες ομάδες της Α1 Γυναικών που επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π., Βασίλης Μηνούδης στο πλαίσιο των ενημερωτικών-επιμορφωτικών επαφών του προγράμματος της EU Athletes “Protect Integrity 2016” για το match fixing.

Οι αθλήτριες της Αγγελικής Γεωργοπούλου άκουσαν με ενδιαφέρον τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου μας να μιλάει για τα θέματα της χειραγώγησης αποτελεσμάτων, τους τρόπους αναγνώρισης και αντίστασης σε προσπάθειες προσέγγισης, ώστε να προστατευθούν οι ίδιες, το σωματείο τους και το άθλημα γενικότερα.

Εκτός όμως από όρους όπως Επεξήγηση όρων, αναγνώριση απειλής, αντίσταση κατά του φαινόμενου, τρόπο λειτουργίας των κυκλωμάτων, συστήματα αναφοράς, νομοθεσία, εθισμός στο τζόγο, case studies, Κώδικας Δεοντολογίας (Code of Conduct), αλλά και τους λοιπούς κινδύνους της σύγχρονης μάστιγας του αθλητισμού, οι δύο πλευρές συζήτησαν επίσης για τον ΠΑ.Σ.Α.Π. και τις ενέργειες του για ίση μεταχείριση των αθλητριών .

Ευχαριστούμε τις αθλήτριες για την ενεργή συμμετοχή τους μέσω των ερωτήσεων τους και για τα δύο θέματα στον Βασίλη Μηνούδη, όπως επίσης τη διοίκηση και την προπονήτρια του σωματείου της Βούλας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επιμορφώσεις επαφές θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα και με άλλες ομάδες της Α1 Γυναικών και της Volleyleague – ΕΣΑΠ.