Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ενίσχυση με Κολομβιανό κεντρικό για τον ΟΦΗ

carabali1
Κι ενώ στην Volleyleague το τοπίο με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα είναι θολό… ο νεοφώτιστος ΟΦΗ δείχνει το δρόμο με τον προγραμματισμό και το “χτίσιμο” της ομάδας που θα λάβει μέρος στα μεγάλα σαλόνια τη νέα σεζόν.

Οι Κρητικοί ενισχύουν το κέντρο τους με τον 24χρονο διεθνή Κολομβιανό Κέβιν Αλεξάντερ Καραμπαλί, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Εσπίνιο-Πορτογαλία), Μπούντβα-Μαυροβούνιο, Οντολένα Βόντα-Τσεχία) για να μετακομίσει πέρσι στην Σαουδική Αραβία.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

O ΟΦΗ συνεχίζει δυνατά την μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς απέκτησε και τον 24χρονο (2μ04) διεθνή Κολομβιανό κεντρικό Kevin Αlexander Karabali.
Ο Karabali έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ και προστίθεται και αυτός στην ισχυρή ομάδα, που χτίζεται για την πρώτη χρονιά στην Volley League.O Κολομβιανός κεντρικός …πηδάει ψηλά στα 3μ60 και μπλοκάρει στα 3.45 και θα δώσει μεγάλη δύναμη στον ΟΦΗ στο φιλέ.
Ο Karabali τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ευρώπη, καθώς η προτελευταία χρονιά τον βρήκε στην Τσεχία, ενώ έχει παίξει ακόμη στο Μαυροβούνιο και την Πορτογαλία. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Σαουδική Αραβία.Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Κολομβίας.
Πρόκειται για ένα δυνατό και πολύ αθλητικό παίκτη, διεθνή με τη χώρα του και προστίθεται και αυτός στις αξιόλογες μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ, με τους διεθνείς Milos Culafic (ακραίος, 33 ετών, Μαυροβούνιος), Dmitry Storozhilov (πασαδόρος, 33 ετών, Ουκρανός) και τους Ελληνες (Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ακραίος 30 ετών, Δημήτρης Γκαράς, λίμπερο, 33 ετών).O OΦΗ συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς έχει δικαίωμα για ένα ακόμη ξένο παίκτη, αλλά και για Ελληνικές επιλογές.
Με σταθερά βήματα και προσεκτικές επιλογές, χτίζει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, για τη νέα περίοδο στην Volley League.Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑRABALI
2015-2016 SC Espinho (Portugal)
2016-2017 Budvanska Rivijera Budva (Montenegro)
2017-2019 Aero Odolena Voda (Czech Republic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ