ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ενισχύθηκε με Γερομιχαλού ο Μυγδονιακός

Ενισχύθηκε με Γερομιχαλού ο Μυγδονιακός

Στα “πορτοκαλί” έντυσε για τη νέα σεζόν ο Μυγδονιακός  την 18χρονη ακραία της ΧΑΝΘ, Δέσποινα Γερομιχαλού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μυγδονιακού

Η 20χρονη ακραία βρέθηκε αντίπαλος των “Πορτοκαλί” στο παρελθόν αγωνιζόμενη για ομάδες της Β Εθνικής, ενώ έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων του 2014 με προπονήτρια την κ. Κοκκίνου.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά διένυσε και πέρσι αγωνιζόμενη στην κατηγορία της Preleague. Οι στόχοι του Μυγδονιακού σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη της στην έμπειρη προπονήτρια, αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους για την απόφασή της.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε τα καλύτερα, για μια νέα χρονιά όπως τη θέλουμε και με επιτυχίες.

Ικανοποιημένη δήλωσε στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Μυγδονιακού η Δέσποινα Γερομίχαλου: “Οι θετικές εμπειρίες μου από την κόουτς μερικά χρόνια πριν στο Πανελλήνιο Κορασίδων, καθώς και ότι η νέα μου ομάδα έχει όραμα αλλά και ταλαντούχες αθλήτριες, ήταν αυτά που καθόρισαν την απόφασή μου. Παρακολούθησα τον Μυγδονιακό, αγωνίστηκα εναντίον του και ζήλεψα το ότι ένας σταθερός κορμός αποτελείται από εργάτριες που αγαπούν το βόλεϊ και προσπαθούν το καλύτερο για την ομάδα, σαν εμένα. Τώρα που είμαι κι εγώ μαζί τους, έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία ένιωσα στις προπονήσεις ήδη λίγο από την ένταση και το πάθος τους, όπως ακριβώς μου αρέσει κι εμένα στο βόλεϊ!”

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

• 2019-2020 ΧΑΝΘ

• 2018-2019 Αναγέννηση Νέου Ρυσίου

• 2016-2018 Απόλλων Καλαμαριάς

• Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης