A2

Εντυπωσιασμένοι στον Ασκληπιό απο την Πορταριά

Εντυπωσιασμένοι στον Ασκληπιό απο την Πορταριά

Στην όμορφη Πορταριά του Πηλίου πραγματοποιήθηκε από 27-30/12 το 6ο τουρνουά Κορασίδων-Παγκορασίδων, με τον Ασκληπιό να συμμετέχει για 5η σερί χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία στις μικρές αθλήτριες του  να συνδυάσουν τον αθλητισμό με τις διακοπές.

asklipios-korasides-pagkorasides-033333

Στο τουρνουά  που διοργανώθηκε από τον έμπειρο προπονητή του Μαρκόπουλου, Γιάννη Νικολάκη και τους συνεργάτες του Γιάννη Πετίδη και Καλφίδου Γεωργία, πήραν μέρος οι ομάδες, Αρης Θεσ/νίκης, Αργώ Βόλου, ΓΣ Αλμυρού, ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, ΑΕ Λάρισας, Πειραματικό Θεσ/νίκης και Ασκληπιός.

asklipios-portaria-022222

Μέσα σε ένα τριήμερο με αγώνες πρωί και απόγευμα  στο υπέροχο κλειστό της Πορταριάς, οι μικρές αθλήτριες είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα. Συγχρόνως υπήρξαν παράλληλες δράσεις στο χώρου του ξενοδοχείου ¨Αλκιστις ¨ της Πορταριάς όπου είχαν καταλύσει οι αποστολές, έδωσαν τη δυνατότητα στους προπονητές και στους παράγοντες των ομάδων να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες για το άθλημα, ενώ υπήρξε και παρουσίαση- ενημέρωση των αθλητριών απ΄την διατροφολόγο  κ. Κουρκουμπά Ελένη με θέμα την διατροφή των αθλητών.

asklipios-portaria-04444

Την τελευταία μέρα και μετά το τέλος των αγώνων πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του τουρνουά με την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων σε όλους και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση.

Την αποστολή του Ασκληπιού, αποτελούσαν οι αθλήτριες, Γεωργάκη Ελίζα 2000, Χατζή Δάφνη 2000, Βασιλοπούλου Δήμητρα 2001, Παπαθεοδώρου Ευαγγελία 2001, Στεφάνου Γεωργία 2001, Αναστασίου Σοφία 2001, Σκέμπη Βιόλα 2002, Ταμπρατζή Αγγελική 2002, Βάκη Νεφέλη 2002, Στεφάνου Εριέτα 2003, Κόκκαλη Στέλλα 2004, Ταρατόρα Γωγώ 2004.

Υπεύθυνη προπονήτρια ήταν η κ. Παναγιάρη Σοφία, κόουτς της ομάδας των γυναικών του Ασκληπιού και υπεύθυνος αποστολής ο Τόλλιος Δημήτρης υπεύθυνος της ομάδας των γυναικών.

asklipios-pagkorasides-456789

Ο Ασκληπιός ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για άλλη μία φορά στην άψογη διεξαγωγή του τουρνουά, τους διοργανωτές κ. Νικολάκη Γιάννη, Πετίδη Γιάννη, Καλφίδου Γεωργία, την διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου «Άλκιστις» τους προπονητές και συνοδούς των ομάδων, τους διαιτητές των αγώνων, αλλά ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις αθλήτριες των ομάδων για την συμμετοχή τους και για όλα αυτά που μας παρουσίασαν τις μέρες των αγώνων, δίνοντάς μας την δυνατότητα να πιστέψουμε ότι το μέλλον του αθλήματος βρίσκεται σε καλά χέρια.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους. Ραντεβού στο επόμενο τουρνουά ΄Πορταριά 2017¨

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...