CHALLENGE CUP

Επέστρεψαν στον… τόπο του εγκλήματος!

Επέστρεψαν στον… τόπο του εγκλήματος!

Στην Τουρκία, όπου τον περασμένο Οκτώβριο πανηγύρισε την πρώτη του φετινή διεθνή διάκριση, κατακτώντας  το τρόπαιο του “Cengiz Gyolyu 2016” βρίσκεται η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού α’ ματς των «16» του Challenge Cup με την Τσανάκαλε.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για το νέο ευρωπαϊκό τεστ θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 17.30 στο γήπεδο της αυριανής αναμέρτησης ((24/1/2017, 16.00)  με την τελευταία προπόνηση  στο γήπεδο της τουρκικής οικοδέσποινας.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αναχώρησε στις 7:00 π.μ. από το «Ελ. Βενιζέλος» για την Αλεξανδρούπολη και από εκεί ξεκίνησε το οδικό ταξίδι της, διάρκειας περίπου 3 ωρών με προορισμό το Τσανάκαλε.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, που σήμερα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον κρίσιμο αυριανό ευρωπαϊκό αγώνα, αποτελούν οι εξής: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.