ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επιπρόσθετες παρεμβάσεις ζητά η ΕΛ.ΑΣ για το F-4 των Σερρών

Επιπρόσθετες παρεμβάσεις ζητά η ΕΛ.ΑΣ για το F-4 των Σερρών

Τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών και τη φιλοξενία των φιλάθλων επισημαίνει με έγγραφο της προς το Δήμο Σερρών η Αστυνομική διεύθυνση Σερρών.

 Στο έγγραφο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών κοινοποιήθηκε και στην ομοσπονδία του βόλεϊ, γίνεται αναφορά για τις ατέλειες και τις ελλείψεις που υπάρχουν (για την είσοδο και έξοδο των θεατών, τουαλέτα ΑμΕΑ. κ.α) και υπογραμμίζεται ότι στο κλειστό που μπορεί να φιλοξενήσει 480 θεατές πρέπει να γίνουν επιπρόσθετες παρεμβάσεις για την ασφάλεια των φιλάθλων αφού στο φάιναλ φορ, που θα γίνει στις 6 και 7 Απριλίου, θα πάρουν μέρος σύλλογοι με ένθερμους οπαδούς (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης διεκδικούν την πρόκριση τους).

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία σε γήπεδα και γυμναστήρια κατηγορίας Δ (όπως είναι το κλειστό γυμναστήριο Σερρών με χωρητικότητα κάτω των 1000 θεατών) η αστυνομία δεν μπορεί να ανάψει… κόκκινο φως για τη διεξαγωγή ενός αγώνα (όπως γίνεται σε μεγάλα στάδια και γυμναστήρια) αλλά βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση ζητά να γίνουν παρεμβάσεις για αυτό και θα αναγκαστεί να πάρει αυξημένα μέτρα για την ασφάλεια των θεατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες κλιμάκιο της ομοσπονδίας βόλεϊ θα βρίσκεται στις Σέρρες το επόμενο διάστημα για να διευθετηθούν όλα τα θέματα.  Για αλλά μια φορά όμως καταδεικνύεται και το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει από αθλητικές εγκαταστάσεις η πόλη των Σερρών.