ΔΙΕΘΝΗ

Επίσημα στην πολωνική Γιαστρέμπσκι ο «ερυθρόλευκος» Τερβαπόρτι! (φωτ.)

Επίσημα στην πολωνική Γιαστρέμπσκι ο «ερυθρόλευκος» Τερβαπόρτι! (φωτ.)

Αν και μετρά αντίστροφα για την επανέναρξη της Volleyleague και την τελική φάση του πρωταθλήματος, ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Έμι Τερβαπόρτι ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες επίσημα από την πολωνική Γιαστρέμπσκι την οποία και θα ενισχύσει την ερχόμενη σεζόν 2020-21.

«Μετά από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, αποφάσισα να επιστρέψω στην Πολωνία. Θυμάμαι πολύ καλά τη σεζόν που πέρασα στην Πολωνία με την Espadon Szczecin. Ένιωσα καλά σε αυτό το πρωτάθλημα και πάντα ήθελα να επιστρέψω σε αυτό και να αγωνιστώ ξανά σε πολωνικά τάραφλεξ. Έχω ακούσει πολλά και καλά πράγματα για την Γιατσρέμπσκι και τους φιλάθλους της και ανυπομονώ να τα ζήσω», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο 31χρονος άσος.

Ο Φινλανδός πασαδόρος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιαστρέμπσκι ενώ στην ανακοίνωσή της ομάδας αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «Σε αντίθεση με τα περισσότερα πρωταθλήματα βόλεϊ στον κόσμο, η σεζόν στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί σύντομα. Το πρωτάθλημα με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες (από τους ημιτελικούς) θα συνεχιστεί τον Ιούλιο. Έτσι ο Έμι θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει έναν ακόμα τίτλο. Μετά το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος, θα ενταχθεί αμέσως στην ομάδα μας».