Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επίσημη πρώτη των πρωταθλητών (fotos)

Επίσημη πρώτη των πρωταθλητών (fotos)

Mε νωπές ακόμη τις μνήμες από την κατάκτηση του τίτλου και με στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τη Δευτέρα στο κλειστό του Άγιου Θωμά την έναρξη της προετοιμασίας του  ενόψει της νέας σεζόν της Volleyleague ανδρών.

Μοναδικός, αλλά δικαιολογημένα απών από την προπόνηση ήταν ο Τσάτσις, ενώ προτού η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πατήσει στο γήπεδο, τηρώντας τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, πέρασε από τεστ ανίχνευσης covid19.

panathinaikos_omadiki_2020_2021

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Σήμερα το μεσημέρι ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
Οι «πράσινοι» ήταν σχεδόν πλήρεις (απουσίαζε ο Τσάτσιτς) με νέο πρόσωπο τον λίμπερο Γιώργο Στεφάνου ο οποίος ωστόσο είχε ξαναφορέσει την φανέλα του «τριφυλλιού» στο παρελθόν και το περιβάλλον του είναι οικείο.

Από κει και πέρα τους πρωταθλητές Ελλάδας καλωσόρισε η διοίκηση του Συλλόγου μέσω του προέδρου κ. Μαλακατέ , που τους ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα χρονιά και τους υπογράμμισε ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους.

proetoimasia_pao_men_malakates_2020

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πριν την προπόνηση όλοι οι παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ πέρασαν από test Covid.

proetoimasia_pao_men_covidtest_rangel_2020

proetoimasia_pao_men_covidtest_jiakobsen_2020

Στην πρώτη προπόνηση έλαβαν μέρος οι: Βασίλης Μούχλιας, Σπύρος Μπαρμπούνης, Φάνης Ρουσόπουλος, Σωτήρης Πανταλέων, Λούκας Ρανγκέλ, Παναγιώτης Πελεκούδας, Αλέξανδρος Ράπτης, Άξελ Γιάκομπσεν , Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Σωτήρης Συναδινός και Άγγελος Μάρκου.

proetoimasia_pao_men_dioikisi_malakate_2020

Σε ότι άφορα τους συνεργάτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου που ήταν παρόντες στην «πρώτη» ήταν ο Παύλος Καραμαρούδης στο πόστο του βοηθού προπονητή, ο Ναπολέων Χαρίσης στην θέση του φυσιοθεραπευτή, ο Δημήτρης Μαρκάκης ως στατιστικολόγος και Β΄ βοηθός προπονητή , ενώ ο Θοδωρής Γκανασούλης είναι βοηθός φυσιοθεραπευτή.

Φυσικά παρών ήταν και ο τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού Ρούλης Αγραπιδάκης.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...