ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Αισιοδοξία από Χριστοδούλου- Στράντζαλη

hellas_women_prokrisi1

Αισιόδοξες για την παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εμφανίστηκαν Στέλλα Χριστοδούλου και Όλγα Στράντζαλη οι οποίες με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας υποσχέθηκαν πως θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την πρόκριση.

Η κλήρωση της Κωνσταντινούπολης μπορεί να είναι δύσκολη για την Ελλάδα, ωστόσο Χριστοδούλου και Στράντζαλη δήλωσαν έτοιμες να διεκδικήσουν το καλύτερο για την Εθνική μας που επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό στερέωμα.

Η αρχηγός και πασαδόρος της Εθνικής μας, Στέλλα Χριστοδούλου τόνισε «Είμαστε σε έναν δυνατό όμιλο με ομάδες που κάνουν τη διαφορά σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Για εμάς είναι πρωτόγνωρο που είμαστε στα τελικά του Ευρωπαϊκού και θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που μέχρι πέρυσι τις βλέπαμε μόνο από την τηλεόραση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα πάμε να το ευχαριστηθούμε και να παίξουμε με πάθος και διάθεση, όπως κάναμε σε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών. Η Γαλλία και η Φινλανδία είναι ομάδες κοντά στα μέτρα μας και εκεί θα δώσουμε μεγάλη προσοχή για να πάρουμε μία από τις τέσσερις θέσεις του ομίλου και να προκριθούμε στην επόμενη φάση» δήλωσε η αρχηγός της «γαλανόλευκης».

Στράντζαλη : «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Από την πλευρά της η Όλγα Στράνζαλη αναφερόμενη στην αποστολή και το έργο της Ελλάδας στην Τουρκία τόνισε «Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή έπαθα ένα σοκ όταν είδα τον όμιλό μας, όμως δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και θέλουμε δύο νίκες. Προφανώς δεν πάμε να χτυπήσουμε ομάδες όπως η Τουρκία ή η Σερβία. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα παιχνίδια με Γαλλία και Φινλανδία. Κάθε ομάδα είναι από εδώ και πέρα θα είναι καλή, όπως είμαστε όμως και εμείς. Πάμε για να προκριθούμε»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ