ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΣΠΑΑΑ: Κουπάτοι ξανά οι έφηβοι του ΠAO και MVP δια χειρός Ανδρεόπουλου

ΕΣΠΑΑΑ: Κουπάτοι ξανά οι έφηβοι του ΠAO και MVP δια χειρός Ανδρεόπουλου

Στο κατάμεστο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Πανερυθραϊκού στον τελικό με 3-0 σετ (25-17, 25-17, 25-16) και κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. MVP αναδείχτηκε ο Δημήτρης Παλαιόλόγος που πήρε το βραβείο από τον προπονητή του στην αντρική ομάδα, Δημήτρη Ανδρεόπουλο ενώ το… μοιράστηκε με τους Ράπτη-Ανδρεόπουλο junior!

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός άργησε λίγο να μπει στο πνεύμα με αποτέλεσμα να είναι κοντά με τον Πανερυθραϊκό στο σκορ με 16-12.

Στη συνέχεια όμως οι «πράσινοι» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και κατέκτησαν το σετ με 25-17.Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟ πήρε από την αρχή διαφορά και κατάφερε και το κατέκτησε τελικά με το ίδιο σκορ 25-17.Στο τρίτο σετ οι «πράσινοι» ήταν επιβλητικοί καθώς πήραν προβάδισμα με 9-1 και τελικά το κατέκτησαν με 25-16.

Τον τίτλο του mvp της διοργάνωσης πήρε ο Δημήτρης Παλαιολόγος όπου τον βράβευσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ενώ μαζί του σήκωσαν το βράβειο  και οι Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος και Αλέξανδρος Ράπτης.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο προπονητής Δημήτρης Μαρκάκης ανέφερε «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι , που κάναμε το 3Χ3 με τους εφήβους τα τελευταία τρία χρόνια. Μεγάλος μας στόχος είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα πάμε να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε με στόχο να μπούμε στα μετάλλια».