CEV CUP

Έτοιμος για πρόκριση στο Μπουργκάζ ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για πρόκριση στο Μπουργκάζ ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης προς τα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας είναι ο Ολυμπιακός ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Μπουργκάζ της Βουλγαρίας προκειμένου την Τετάρτη (31/01- 18:30) να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα και να αποκτήσει το πλεονέκτημα έναντι του επαναληπτικού του Ρέντη.

Η Ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού συνεχίζεται από την Βουλγαρία όπου οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπουργκάζ του Νικολαϊ Ζελιάσκοφ.

Οι Πειραιώτες χωρίς προβλήματα και με καλή ψυχολογία είναι έτοιμοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «κυανόλευκους» και να έχουν ευκολότερο έργο στον επαναληπτικό του Ρέντη.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ για τον πρώτο ημιτελικό έχει λευκό απουσιολόγιο και με όλους τους παίκτες στην διάθεσή του θα διεκδικήσει τη νίκη και να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας.

Μουνιόθ : «Να συγκεντρωθούμε και να κερδίσουμε»

O Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπουργκάς ανέφερε«Ο αντίπαλος μας διαθέτει 3-4 παίκτες οι οποίοι είναι πάρα πολύ έμπειροι και πολύ καλοί και έχουν παίξει στην εθνική τους ομάδα. Έχουν μια τετράδα από καλούς και έμπειρους παίκτες και πλαισιώνονται από παίκτες που έχουν αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες και στο μέλλον θα αγωνιστούν σίγουρα στην αντρική. Πρόκειται για ένα δύσκολο σύνολο , ενώ δεν μας βοήθησε η αλλαγή του τελικού του Λιγκ Καπ, που μεταφέρθηκε από Σάββατο σε Κυριακή, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να τους κερδίσουμε».

Σμίτ : «Δουλεύουμε για την πρόκριση στα ημιτελικά»

Ο Καναδός διαγώνιος των «ερυθρολεύκων» Γκάβιν Σμιτ αναφερόμενος στον αγώνα της Τετάρτης τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε την προσπάθειά μας στην προημιτελική φάση του CEV Cup και δουλεύουμε για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Θα είναι σημαντικό για εμάς να επανεστιάσουμε και να προετοιμαστούμε για δύσκολους αγώνες αφού τελειώσαμε επιτυχημένα την παρουσία μας στο εγχώριο Λιγκ Καπ. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχουμε μια ακόμα ευκαιρία να παίξουμε σε μια καλή διοργάνωση για να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε ως ομάδα καθώς προχωράμε στο υπόλοιπο της σεζόν»

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.