ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Eurovolley 2019 :Φοβερό κέφι στην πρωινή προπόνηση

proponisi_hellas_euro_slovenia_2019

Φεύγοντας από το ξενοδοχείο για το Dvorana Center η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε ιδιαίτερος ενθουσιασμός στα πρόσωπα των Ελλήνων παικτών, αλλά από τη στιγμή που μπήκαν στο γήπεδο όλα άλλαξαν.

Λουμπλιάνα, Αποστολή ΠΣΑΤ : Δημήτρης Τυχάλας

Η δεύτερη μέρα της Εθνικής στην Λιουμπλιάνα, όπου αύριο στις 18:30 αντιμετωπίζει τη Ρωσία για τους «16» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης με την άφιξη της ομάδας στο γήπεδο βρήκε την ευκαιρία να… πειραματιστεί με τις κάμερες της σλοβενικής τηλεόρασης (που υπάρχουν στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην εξέδρα των δημοσιογράφων) προκαλώντας τα γέλια όλων.

proponisi_hellas_euro_slovenia_kokkinakis_2019

Η προπόνηση «άναψε» με το καλημέρα όταν οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες και έπρεπε να αποδείξουν τις ικανότητες τους σε ένα παιχνίδι που συνδύαζε βόλεϊ (πάσα με δάκτυλα) και ποδόσφαιρο (έπρεπε με κεφαλιά να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι).

Κι αφού ήρθε η ώρα για το κλασικό παιχνίδι με τις μανσέτες εκεί την παράσταση έκλεψε ο Ανδρέας Φράγκος, ο οποίος έχοντας φορέσει ένα μεγάλο γάντι (από τα διαφημιστικά που έχουν οι φίλαθλοι στις κερκίδες) έκανε την επίθεση με την οποία η ομάδα του πήρε τον τελευταίο πόντο.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) την παρουσία των Δημήτρη Ανδρεόπουλου, Γιώργου Πετρέα στη media day (θα είναι παρόντες οι προπονητές και οι αρχηγοί όλων των ομάδων), ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση (αύριο το πρωί υπάρχει το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν τους αγώνες).