ΔΙΕΘΝΗ

«Εξωγήινος» Σεπέδα και η Κούβα στο Ρίο!

«Εξωγήινος» Σεπέδα και η Κούβα στο Ρίο!

Με ένα Σεπέδα… από άλλο πλανήτη, η εθνική ομάδα της Κούβας προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς του Ρίο, όταν στον τελικό που έγινε το Έντμοντον νίκησε με 3-0 (25-15, 25-21, 25-21) τον διοργανωτή του προολυμπιακού τουρνουά Καναδά.

Ο τρομερός Κουβανός του ΠΑΟΚ που έκανε… όργια, αναδείχθηκε MVP, καλύτερος σκόρερ, κορυφαίος διαγώνιος και σέρβερ του τουρνουά, δηλαδή τα πήρε όλα!

«Πριν από τέσσερα χρόνια αποκλειστήκαμε στο τάι μπρέικ από την Γερμανία και δεν θέλαμε να συμβεί το ίδιο. Είχαμε χάσει πολλές φορές από τους Καναδούς και ήταν η πρώτη μας νίκη με αυτόν τον τρόπο εναντίον τους. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το τι αισθάνομαι μετά από αυτή την πρόκριση», δήλωσε ο «εξωγήινος» Σεπέδα που στον τελικό πήρε 21 πόντους με 16 επιθέσεις και 1 άσσο ενώ ο Χιμένες πήρε 6 πόντους με 5 επιθέσεις και 1 άσσο.

Κouva -Javier-Ernesto-Jim 6789

Μάλιστα ο πρόεδρος της Κουβανικής Ομοσπονδίας Αριέλ Σάινθ, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο των αθλητών Χαβιέρ Χιμένες και Ρολάντο Σεπέδα, όπου δήλωσε δικαιωμένος πως η απόφαση του να επιτρέψει στους παίκτες του να αγωνιστούν στην Ελλάδα, τους έδωσε φτερά αλλά και τις απαραίτητες αγωνιστικές εμπειρίες ώστε να κερδίζουν τα δύσκολα ματς που κρίνουν Ολυμπιακές προκρίσεις.

«Για την Κούβα η πρόκριση αυτή ήταν η επιβεβαίωση ότι η Εθνική Κούβας επιστρέφει δυναμικά στο Παγκόσμιο στερέωμα αλλά και η επιβεβαίωση της πολύ καλής δουλειάς που κάνουν οι διεθνείς Κουβανοί Ρολάντο Τσεπέδα και Χαβιέρ Χιμένες στον ΠΑΟΚ.» υποστήριξε ο Σάινζ σε δήλωση του.

Κouva panigyria 2345

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...