Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φράγκος: «Μόνοι σας δεν θα τα καταφέρετε ποτέ»

Φράγκος: «Μόνοι σας δεν θα τα καταφέρετε ποτέ»

Συνέχεια στην… τοποθέτηση του Αχιλλέα Παπαδημητρίου έδωσε ακόμα ένας διεθνής που έχει αγωνιστεί σε πρωταθλήματα του εξωτερικού. Ο λόγος για τον Ανδρέα Φράγκο, ο οποίος έριξε τα… βέλη του και προς την ΕΟΠΕ και συγκεκριμένα στο μη προγραμματισμό των Εθνικών ομάδων συγκριτικά με χώρες όπως το Βέλγιο και η Γερμανία ενώ παρότρυνε τους παράγοντες να αφήσουν έξυπνους ανθρώπους να δημιουργήσουν στο χώρο της ελληνικής πετοσφαίρισης.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του διεθνή ακραίου στην επίσημη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Να γίνει επίσης γνωστό ότι στην Γαλλία υπάρχουν ομοσπονδιακοί προπονητές που παρακολουθούν τους Γάλλους διεθνείς και τους ανατροφοδοτούν με τεχνικά στοιχεία καθόλη την διάρκεια της χρονιάς, ενώ αυτοί αγωνίζονται με τους συλλόγους τους. Στο Βέλγιο και στη Γερμανία υπάρχει προγραμματισμός και στόχοι των εθνικών ομάδων, άσχετα αν οι προπονητές αλλάζουν. Όπως λέει ένας επιτυχημένος ‘Ελληνας προπονητής η τεχνική και η τακτική κάθε 4 χρόνια εξελίσσεται (ανά ολυμπιάδα). Τι κάνουμε εμείς σαν χώρα ανά 4 χρόνια; Ας αφήσουμε λοιπόν τα αποτελέσματα, τα νούμερα, τα προϊόντα και ας επικεντρωθούμε στην διαδικασία που θα μας φέρει την επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αν θέλετε λοιπόν να μιλάμε ως μια ομάδα που θα πάει το βόλεϊ μπροστά καλό θα ήταν να μιλάμε την ίδια γλώσσα και να έχουμε κοινά σημεία αναφοράς.
Μια τελευταία φράση: Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι στον κόσμο είναι αυτοί, που βάζουν πιο έξυπνους ανθρώπους από τους ίδιους, να συνεργάζονται μεταξύ τους. Αν θέλετε να γίνετε ηγέτες του Ελληνικού βόλεϊ και να το αναδείξετε τότε, ¨στήστε την σκηνή¨ για να έρθουν πραγματικά ταλέντα και έξυπνοι άνθρωποι να δημιουργήσουν με τις γνώσεις τους. Τότε να ξέρετε θα σας βγάλουμε το καπέλο!
Μόνοι σας δεν θα τα καταφέρετε ποτέ…”.