DARK ROOM

Για 13η χρονιά έλαμψαν οι πρωταγωνιστές

Για 13η χρονιά έλαμψαν οι πρωταγωνιστές

Ο θεσμός του Επάθλου Novasports πραγματοποιήθηκε για 13η χρονιά σε μια λαμπερή τελετή τη Δευτέρα το βράδυ.

Στην εκδήλωση παρουσίασαν οι Παντελής Λώλης και Χριστίνα Κομίνη, βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών στο Volleyball και στο Water Polo, για τη σεζόν 2014-2015.

ÁÐÏÍÏÌÇ ÔÏÕ ÅÐÁÈËÏÕ NOVASPORTS VOLLEYBALL - WATER POLO  ÃÉÁ ÔÇÍ ÐÅÑÉÏÄÏ 2014-2015

Γκόμεζ-Άντριτς στους άντρες

Την κατάκτηση του Επάθλου Novasports ως πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν που πέρασε πέτυχε ο πρώην διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Ερνάρντο Γκόμεζ ενώ «Novasports Rookie of the year» αναδείχτηκε ο Λέο Άντριτς που μέχρι πέρσι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και από φέτος στην ελβετική Λουγκάνο. Αμφότεροι “εμφανίστηκαν” με τη βοήθεια της… τεχνολογίας, ευχαριστώντας θερμά για τις διακρίσεις αυτές.

Τσβετάνοβα-Πολυνοπούλου στις γυναίκες

Στις γυναίκες, η πρώην διαγώνια του Πανναξιακού και νυν του Ολυμπιακού, Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα κατέκτησε το Έπαθλο Novasports στις γυναίκες ως πολυτιμότερη παίκτρια του πρωταθλήματος και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νησί των Κυκλάδων και το περυσινό… ταξίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το έπαθλο το παρέλαβε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιάννη Καλμαζίδη.

Τέλος, «Novasports Rookie of the year» αναδείχτηκε η εκπληκτική Ιωάννα Πολυνοπούλου από τους Μακεδόνες Αξιού με τον έτερο Ομοσπονδιακό μας, Σωτήρη Δρίκο να της δίνει το βραβείο.  

triantafyllidis

Κατσογιάννης: «Προχωράμε στην αναβάθμιση του θεσμού»

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Forthnet, κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης προλόγισε την εκδήλωση: «Η σημερινή βραδιά αποδεικνύει την συνεχή στήριξη της Forthnet και των καναλιών Novasports σε δύο αθλήματα που μας έχουν κάνει ιδιαίτερα περήφανους με διεθνείς επιτυχίες, και σε επίπεδο συλλόγων, αλλά και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Για άλλη μια φορά στρέφουμε τους προβολείς της δημοσιότητας στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, στους αθλητές και τις αθλήτριες που διέπρεψαν στις πισίνες και στα παρκέ. Αυτά τα 13 χρόνια, με το Έπαθλο Novasports αναδεικνύουμε και προβάλλουμε  αθλητές και αθλήτριες που δεν διακρίθηκαν μόνο για μια σεζόν στα αθλήματα τους, αλλά διέγραψαν και στη συνέχεια μία λαμπρή πορεία, με άλλα λόγια δικαίωσαν τον τίτλο τους, αποδεικνύοντας έτσι και την εγκυρότητα θεσμού.

Πιστεύουμε στον ελληνικό αθλητισμό και επενδύουμε σε αυτόν. Θέλουμε να προβάλλουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που πρωταγωνιστούν και από φέτος προχωράμε στην αναβάθμιση του θεσμού, διευρύνοντας σημαντικά τις κατηγορίες βράβευσης και στα δύο αθλήματα, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους αθλητές και αθλήτριες να αναδειχθούν ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται».

Ο «Ειδικός Συνεργάτης Novasports Events», κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης περήφανος για το θεσμό που διαρκώς ανανεώνεται ανακοίνωσε τις αλλαγές ενώ από τη νέα σεζόν προστίθενται και άλλες κατηγορίες βράβευσης (καλύτερος πασαδόρος, καλύτερος διαγώνιος, καλύτερο λίμπερο, καλύτερος ακραίος, καλύτερος κεντρικός) με στόχο όλοι πρωταγωνιστές του αθλήματος να είναι σε θέση να βραβεύονται.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής του Επάθλου Novasports την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 18:00, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και στις 23:00 από το Novasports 3. Σε επανάληψη θα μεταδοθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 15:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. H τελετή απονομής θα προβληθεί επίσης από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr.