Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Για τη νίκη η Κύζικος για το σερί ο Ηρακλής

Για τη νίκη η Κύζικος για το σερί ο Ηρακλής

Το «σίκουελ» της μονομαχίας Κύζικου-Ηρακλή θα γίνει αύριο Σάββατο (5/11) στο Λουτράκι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα»(19.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Λ.).

Πριν 20 μέρες ο Ηρακλής είχε νικήσει την Κύζικο στον όμιλο του Λιγκ καπ στη Σύρο αλλά αύριο η ομάδα του Λάιου, ψάχνει την πρώτη νίκη στην ιστορία του στην κατηγορία ενώ ο Ηρακλής με το «πολυβόλο» Καλατάντζε, θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα.

Ο ακραίος της Κύζικος Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, σχολίασε για το ματς: «Είχαμε καλή εβδομάδα με καλή προετοιμασία και πάμε να πάρουμε ότι μπορούμε από αυτό το δύσκολο ματς. Οπως διαπιστώσαμε και στο Λιγκ Καπ ο Ηρακλής έχει πολύ καλή ομάδα.

Ο διαγώνιος τους σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος των επιθέσεων και θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε. Η ομάδα μου κατά διαστήματα παίζει πολύ καλό βόλεϊ και αν αποκτήσουμε διάρκεια θα κάνουμε νίκες και με ομάδες που έχουν μεγαλύτερους στόχους από εμάς».

Κιόσης:”Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο”

Ο Ηρακλής πηγαίνει στο Λουτράκι πλήρης και αποφασισμένος  για το τρίτο  τρίποντο και ο κεντρικος του «γηραιού» Χρήστος Κιόσης είπε: «Πρώτη φορά θα αγωνιστούμε στο Λουτράκι. Ο αγώνας θέλει προσοχή και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας. Εχουμε μία εικόνα από τη δυναμική της Κύζικου από τη μεταξύ μας συνάντηση στο Λιγκ Καπ στη Σύρο αλλά λόγω των πολλών αλλαγών που γίνονται στην 6αδα του δυσκολευόμαστε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.

Επιπλέον η Κύζικος παίζει στην έδρα της και εμείς αυτό το γήπεδο δεν το γνωρίζουμε. Θέλουμε τη νίκη. Ακόμα είναι νωρίς να πούμε περισσότερα. Άλλωστε τα καλύτερα είναι για αργότερα».