Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γιάκομπσεν: «Να ανταποδώσουμε την στήριξη του κόσμου με νίκες»!

Γιάκομπσεν: «Να ανταποδώσουμε την στήριξη του κόσμου με νίκες»!

Έκπληκτος έμεινε από την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για το Λιγκ Καπ, ο Δανός πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Άξελ Γιάκομπσεν.

Μιλώντας στην εφημερίδα«Η Πράσινη», ανέφερε αρχικά: «Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα σετ, αλλά στη συνέχεια οι αντίπαλοι αλλάξανε διαγώνιο (σ.σ. είσοδος Τζιουμάκα) και ήταν τελείως διαφορετικό το παιχνίδι τους. Εμείς παράλληλα δεν συνεχίσαμε να παίζουμε τόσο δυναμικά, όπως στην αρχή και έτσι χάσαμε. Είμαι πολύ στεναχωρημένος από την ήττα αυτή. Πρέπει να βελτιωθούμε τόσο ατομικά όσο και ως ομάδα. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είναι πολύ απογοητευτικό ότι χάσαμε αλλά πρέπει να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά, καθώς ξεκινάει το πρωτάθλημα».

Επιπρόσθετα ο Δανός οργανωτής των «πρασίνων», δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ενέργεια που έδιναν οι πάνω από 1000 οπαδοί της ομάδας, και τόνισε με νόημα: «Ο κόσμος μας ήταν απίστευτος. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήταν εδώ και μας βοηθούσαν με την ενέργειά τους, αλλά ταυτόχρονα είμαι πολύ λυπημένος που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε γι’ αυτούς, γιατί το άξιζαν! Εύχομαι όμως να τους έχουμε δίπλα μας στα επόμενα παιχνίδια και να τους ανταποδώσουμε την στήριξή τους με νίκες»!