Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με Γιαννακόπουλο στο Ρέντη ο Παναθηναϊκός

giannakopoulos_dimitris

Με αρχηγό αποστολής τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα πάει στο Ρέντη και τον πρώτο τελικό του League Cup ο Παναθηναϊκός που με νέα ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι οι εποχές που ομάδα δεχόταν αδιαμαρτύρητα τις αποφάσεις διαιτητών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Τα όσα έγιναν στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου γυναικών στο Ρέντη ενεργοποίησαν τα… αντανακλαστικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που πλέον δηλώνει παρόν στο βόλεϊ και έτοιμος να προστατέψει ο ίδιος την ομάδα από κάθε διαιτητικό λάθος.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων θα είναι αυτός που θα συνοδέψει την ομάδα στον Πειραιά και το πρώτο τελικό του League Cup ανεβάζοντας τον «υδράργυρο» στα ύψη.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Η ανυπαρξία των προηγούμενων διοικήσεών μας σε όλα τα επίπεδα, μας είχε φέρει στο σημείο να είμαστε υπερχρεωμένοι, όλα τα τμήματα να βρίσκονται στην ανυποληψία αλλά και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα αποφάσεις διαιτητών χειρότερες και από το πέναλτι του Παπουτσέλη και το οφσάιντ του Κατσουράνη, όπως αυτή στη χθεσινή αναμέτρηση του βόλεϊ Γυναικών και εκείνη στην περσινή αναμέτρηση του βόλεϊ Ανδρών.

Αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Υ.Γ.: Αύριο, 13/2, στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ η ομάδα θα συνοδευτεί από τον Πρόεδρό μας κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.