BEACH VOLLEY

«Γράψαν» τ’ όνομά τους στο… χιόνι – Στους «16» Κοτσιλιάνος/Ιωαννίδης!

«Γράψαν» τ’ όνομά τους στο… χιόνι – Στους «16» Κοτσιλιάνος/Ιωαννίδης!

Στην ευρωπαϊκή “Bίβλο” του αθλήματος έγραψαν τα ονόματά τους οι διεθνείς μας Γιώργος Κοτσιλιάνος και Παναγιώτης Ιωαννίδης, που με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς της πρεμιέρας του νεοσύστατου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Snow volley, που άρχισε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Αυστρίας, έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που πανηγύρισε πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης. Πρόωρο “αντίο” για Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη.

Ο “σεφτές” στο αυστριακό Βαγκράιν έγινε στο πλαίσιο του G’ Ομίλου με το 2-0 σετ (14-12, 11-9) των διεθνών μας (Νο 18) επί των Ελβετών Ζούργκιγλιεν / Σπαρ (Νο 7), ενώ λίγη ώρα αργότερα η ιστορική “γαλανόλευκη”πρόκριση  “γράφτηκε” με τη νίκη 2-0 (11-8, 19-17) επί σκληροτράχηλων Ιταλών Λουπατέλι /Μάινες (Νο 10).

Στις γυναίκες αντίθετα το διεθνές μας δίδυμο των Πηγιάννας Μεθενίτη και Λίζας Τριανταφυλλίδη, αποχαίρετησε πρόωρα τη διοργάνωση. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριας στην πρεμιέρα του Α΄ομίλου  μπήκαν δυνατά , αλλά “λύγισαν” τελικά με 2-1 σετ (11-9, 8-11, 6-11) στην πίεση των Λετονών Λέτσε/Λιεπινλάουσκα (Νο 24), ενώ κόντρα στις πανίσχυρες Νο 1 του ταμπλό, Τσέχες, Ντοστάλοβα/Κνομπλότσοβα, γνώρισαν καθαρή ήττα με 2-0 (11-6, 11-7) και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του τουρνουά.