ΔΙΕΘΝΗ

H Μπρέντα Καστίγιο οδεύει προς Ιταλία

H Μπρέντα Καστίγιο οδεύει προς Ιταλία

Μεταξύ Βραζιλίας και Ιταλίας βρίσκεται η Μπρέντα Καστίγιο η οποία ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα της και όσο περνά ο καιρός αυξάνονται οι πιθανότητες η Δομινικανή λίμπερο να παίξει στη Serie A.

Του Δημήτρη Πιτούλια

Αν και όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι η Μπρέντα Καστίγιο θα συνεχίσει την καριέρα της στην Βραζιλία και συγκεκριμένα στην ομάδα της Bauru, οι τελευταίες φήμες δείχνουν ότι η Λατίνα καλλονή του παγκόσμιου βόλεϊ μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση και να μετακομίσει στην Ιταλία!

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο Bruno Voloch, η Μπρέντα Καστίγιο μπορεί να συνεχίσει την καριέρα της στη Busto Arsizio όπου θα αντικαταστήσει τη τραυματία Iilaria Spirito, η οποία θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου 5 μήνες.

Να τονίσουμε ότι η Καστίγιο αποδεσμεύθηκε από την Λοκομοτίβ Μπακού μετά την ολοκλήρωση της περασμένης σεζόν και όλοι θεωρούσαν δεδομένη τη μεταγραφή της στην Bauru.

Ωστόσο, όσο δεν υπογράφει στην Βραζιλιάνικη ομάδα, τόσο η εξαιρετική libero γίνεται ακόμα πιο περιζήτητη. Μένει λοιπόν να δούμε αν ο επόμενος σταθμός της Καστίγιο θα είναι τελικά η Busto Arsizio όπου θα ενταχθεί μία ακόμα συμπατριώτισσα της, η Brayelin Martinez…