DARK ROOM

Η Α.Ε.Α.Π αγαπάει τη μόδα και τα παιδιά

Η Α.Ε.Α.Π αγαπάει τη μόδα και τα παιδιά

Όταν η μόδα εμπνέεται από το βόλεϊ και τα κορίτσια της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής (Α.Ε.Α.Π) «πετάνε» από πάνω τους τα αθλητικά ρούχα και υπό τις στυλιστικές υποδείξεις επαγγελματιών συναγωνίζονται τα calendar girls για φιλανθρωπικό σκοπό, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από… μοναδικό!

aeap_omadiki2_calendar

Ο σκοπός… ιερός! Οι αθλήτριες της «Santa» ετοιμάστηκαν να υποδεχθούν το νέο έτος μέ ένα super ημερολόγιο, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για ενίσχυση στο “Xαμόγελο του Παιδιού”.

Το θέμα του ετήσιου ημερολογίου «fashion editorial» ήταν πρωτότυπο και… διαφορετικό! Όπως ακριβώς και η φωτογράφηση, που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τα shooting γνωστών fashion models, αφο΄΄υ μιλάμε άλλωστε για μια “ομάδα-μοντέλο”.

Με τον γνωστό fashion designer Konstantinos Mitrovgenis, υπέυθυνο για τα ρούχα και το consept  στο ρόλο του… κόουτς Σωτήρη Αμαριανάκη και των εκλεκτών συνεργατών του, Λαμπρίνας Κακιούζη, Βασίλειου Παπαγεωργίου και του Fact0ry Photography (φωτογραφίες), Χριστίνας Λάμπρου και του Κομμωτηρίου LC_ Lamprou Christina ( χτενίσματα) και Νατάσας Κουτουλα (μακιγιάζ), άπαντες έδωσαν αφιλοκερδώς τον καλύτερό τους εαυτό και το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό, μιας και συνδυάζει τον ερωτισμό, τη μόδα και το βόλεϊ!

aeap_omadiki1

Οι κοπέλες της Αγίας Παρασκευής, υπό την επιμέλεια των επαγγελματιών ντύθηκαν, βάφτηκαν, χτενίστηκαν και έδωσαν σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια. “Φόρεσαν” το πιο λαμπερό τους χαμόγελο, έκλεισαν το μάτι με νάζι στα «κλικ» του φακού, έπαιξαν με αξεσουάρ και ρούχα και πόζαραν με άνεση σαν πραγματικά μοντέλα, προβάλλοντας η κάθε μία τα κάλλη της.

backstage 1_aeap_calendar

Και τις 8 ώρες που διήρκεσε η φωτογράφηση το κλίμα ήταν φανταστικό. Παρά την επιμμονή έως…εμμονή των απαιτητικών και τελειομανών συντελεστών, άπαντες όπως μπορεί να καταλάβει κανείς και από τις στιγμές των backstage, το διασκέδασαν με την ψυχή τους κι αυτό… βγήκε και στο ημερολόγιο, που αναμένεται να γίνει ανάρπαστο από τους άρρενες φίλους της ομάδας και όχι μόνο!

backstage 2_aeap_calendar  backstage3_aeap_calendar