ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Ηγεμονική» πρόταση Θήρας για το F4 Κυπέλλου Γυναικών!

santorini 3jpg

Ο Δήμος Θήρας και το ΔΑΠΠΟΣ υπέβαλαν χθες (Πέμπτη 25/01) ένα ολοκληρωμένο και πληρέστατο αίτημα για την ανάληψη της διοργάνωσης του Final FourΚυπέλλου Ελλάδας Γυναικών Α1 Βόλεϊ, στο κλειστό γήπεδο ΔΑΠΠΟΣ, στη Σαντορίνη, όπου τα τελευταία χρόνια, χάρις στη σκληρή δουλειά και το μεράκι κάποιων ανθρώπων, εκτός από το ηφαίστειο, την καλντέρα και τη φυσική της ομορφιά, μπορεί να υπερηφανεύεται και για το γυναικείο της βόλεϊ .

Με επιστολή τους προς το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής ΟμοσπονδίαςΠετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), ο Δήμος Θήρας και το ΔΑΠΠΟΣ ζητούν τη διοργάνωση του FinalFour, το οποίο θα διεξαχθεί αρχές Μαρτίου (02-03  Μαρτίου). Για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης αιτήματα έχουν υποβάλλει επίσης η Άμφισσα και ο Βόλος.

santorini 4

Η πρόταση που κατέθεσε η Σαντορίνη, ειδικά στις μέρες μας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί…. βασιλική! Πέρα από τις υπερσύγχρονες εγακαταστάσεις του γηπέδου ΔΑΠΠΟΣ  (χωρητικότητας 800 καθήμενων φιλάθλων, με χώρο στάθμευσης, φυσικοθεραπευτήριο, απινιδωτή, γιατρό και ασθενοφόρο το οποίο βρίσκεται μόνιμα έξω από το γήπεδο,  2 σύγχρονα αποδυτήρια για τις ομάδες, αποδυτήρια διαιτητών αλλά και αίθουσα για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, Wi Fi και αρίστης ποιότητας συστήματα ήχου), παράλληλα στο πλαίσιο της διοργάνωσης η μετακίνηση των ομάδων, των συνοδών και των μελών της ΕΟΠΕ θα γίνει αεροπορικώς, ενώ έχει εξασφαλιστεί η διαμονή και η σίτισή τους.

e0223c362111a7f34380aef155119511_XL

Επιπλέον, υπάρχει πρόβλεψη για τη μεταφορά και φιλοξενία του προσωπικού της ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων καθώς και της μεταφοράς του φορτηγού με τοtaraflex και τις πινακίδες led (με πλοίο).

Παράλληλα το… δείγμα γραφής που έχει καταθέσει στο παρελθόν ο Δήμος Θήρας με την άψογη φιλοξενία του και την πολύτιμη εμπειρία αντίστοιχων διοργανώσεων του ΔΑΠΠΟΣ σε Super CupΑνδρών 2010, Final FourΓυναικών 2013, αλλά και το ετήσιο τουρνουά ‘’Νομίκεια’’ (που λαμβάνει χώρα τα 5 τελευταία συναπτά έτη) – αποτελεί αν μη τι άλλο εγγύηση για μία άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση αντάξιας των απαιτήσεων και των υψηλών προδιαγραφών της ΕΟΠΕ.

santorini 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ