BEACH VOLLEY

IOS : Νικητές στο ταϊ-μπρεϊκ

IOS : Νικητές στο ταϊ-μπρεϊκ

Οι Ελληνικές επιτυχίες στην Ίο συνεχίζονται, καθώς νικηφόρο ντεμπούτο στην διοργάνωση πραγματοποίησαν Κλέπκου/Μπάκα και Ιωαννίδης / Πολυχρονιάδης που πήραν τη νίκη στο ταϊ-μπρεϊκ….

Εξαιρετικό ντεμπούτο πραγματοποίησαν στον Μυλοπότα Κλέπκου/Μπάκα αφού με το 2-1 φρόντισαν να μείνουν όρθιες απέναντι στις Ολίβοβα/Ρεχάτσκοβα από την Τσεχία και να διεκδικούν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Οι Τσέχες με το 25-15 απέκτησαν το προβάδισμα αλλά η συνέχεια ανήκε στις Ελληνίδες που με ολική ανατροπή και το 21-18 και 15-5 έκαναν το 2-1 κατακτώντας την πρώτη τους νίκη στον Γ Όμιλο.

Επόμενος αντίπαλός τους οι Κύπριες Αγγελοπούλου/Κωνσταντοπούλου που νίκησαν 2-0 τις Ιταλίδες Σκαμπόλι/Βαρασί και στις 14:20 θα έχουμε ελληνοκυπριακό «εμφύλιο» με τον νικητή να σφραγίζει την πρόκριση στην 12άδα.

Τους εστειλαν στο σπίτι τους

Στο κυρίως ταμπλό των ανδρών οι Ιωαννίδης/Πολυχρονιάδης μπήκαν φουριόζοι στον Γ Όμιλο κόντρα στους Ιάπωνες Κοσικάβα/ Ικέντα.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο ταϊ-μπρεϊκ με τους Έλληνες να προηγούνται με το 24-22, τους Ιάπωνες να ισοφαρίζουν σε 1-1 με το 21-19 και να γίνεται μάχη στο τρίτο σετ.

Εκεί οι Ιωαννίδης/Πολυχρονιάδης με το 15-12 πανηγύρισαν τη νίκη και βάζουν πλώρη για πρόκριση αντιμετωπίζοντας στις 140:00 τους Γάλλους Γκοσελίν/Σιλβέστρ.