Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Υπέροχη βραδιά στην Κρήτη

Υπέροχη βραδιά στην Κρήτη

Με Κρητικούς χωρούς, ρακί και πολλά χαμόγελα η διοίκηση του ΟΦΗ παρουσία της ανδρικής ομάδας, αλλά και των τμημάτων υποδοχής του πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικη πίτα του…

Σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου οι «ασπρόμαυροι» της Κρήτης έκοψαν την πίτα τους δηλώνοντας έτοιμοι για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες το 2020. Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα ζεστό με τους παίκτες να κερδίζουν τις εντυπώσεις στην… πίστα με τους χορούς κερδίζοντας το χειροκρότημα μεγάλων και μικρών.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς ο επί σειρά ετών φροντιστής, Στέφανος Κυριακάκης, ο οποίος όταν ανέβηκε στην πίστα γνώρισε την αποθέοση, καθώς η προσφορά του αναγνωρίζεται απο όλους!

Στην αναφορά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε ότι “σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στον ΟΦΗ και έχετε τα παιδιά σας στο βόλει του ΟΦΗ. Συγχαρητήρια σε όλους για την όμορφη βραδιά και υγεία σε όλα τα παιδιά. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια στον ΟΦΗ, με την άνοδο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, αλλά μας ενδιαφέρουν και οι υποδομές, όπως και όσο το δυνατόν καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας”.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ έδωσαν στον Γιάννη Δανδάλη μια φανέλα της ομάδας, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την συμπαράσταση του.

Ο επικεφαλής της υποδομής του ΟΦΗ Μανόλης Πρασανάκης, ευχαρίστησε τον Γιάννη Δανδάλη για την στήριξη του σε όλο το οικοδόμημα του βόλει του ΟΦΗ και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, προπονητές και εφόρους των τμημάτων, αλλά και τους γονείς για την συμβολή τους στην λειτουργία των υποδομών.

ofi_3_pita ofi_2_pita